5 φανταστικά αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

5 φανταστικά αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

Η θάλασσα αποτελεί από μόνη της αγαπημένο προορισμό των παιδιών, όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια για να την ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο! Τα τελευταία χρόνια στην αγορά «κυκλοφορούν» gadgets και αξεσουάρ για την παραλία που υπόσχονται να κορυφώσουν την διασκέδαση μέσα και έξω από το νερό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες ασφαλούς παιχνιδιού. Ξεχωρίσαμε πέντε απίθανα αξεσουάρ παραλίας, ικανά να ξετρελάνουν κάθε μικρό παιδί!

Βοήθημα κολύμβησης SwimFin

Το SwimFin αποτελεί ένα επαναστατικό βοήθημα για να μάθει το παιδί να κολυμπά σε στιλ κρόουλ, πρόσθιο, ύπτιο, αλλά και πεταλούδα. Σχεδιασμένο σαν πτερύγιο καρχαρία είναι εύκολο στη χρήση και διασκεδαστικό. Η σχεδίασή του είναι τέτοια, ώστε αντίθετα με τα μπρατσάκια, τις σανίδες και τις κουλούρες, που κρατάνε το σώμα ψηλά, το SwimFin βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα, βοηθώντας το παιδί να αποκτήσει καλύτερη στάση κολύμβησης. Ακόμα κι αν το παιδί δεν έχει μάθει να κολυμπά, το SwimFin βυθίζεται δίνοντας συγχρόνως ώθηση στο παιδί προς την επιφάνεια και στήριξη χωρίς τα χέρια να περιορίζονται. Έτσι, όταν το παιδί είναι κάθετα, κολυμπώντας σαν σκυλάκι, το SwimFin του δίνει ώθηση προς την επιφάνεια και το στηρίζει το παιδί. Όσο η στάση του σώματός του παιδιού γίνεται πιο οριζόντια, το SwimFin βγαίνει από το νερό παρέχοντας λιγότερη στήριξη. Έτσι το παιδί κολυμπάει περισσότερο μόνο του.

Το SwimFin διατίθεται σε ένα μέγεθος, με τους ιμάντες να εναλλάσσονται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, ωστόσο συνιστάται για παιδιά άνω των 2 ετών.

Τιμή: 33,50 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Σωσίβιο Swimtrainer για μωρά

Το κόκκινο σωσίβιο της σειράς SWIMTRAINER απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι 4 ετών ή σε παιδιά από 6 έως 18 κιλά. Σκοπός του είναι να εξοικειωθούν τα παιδιά με το νερό, δίνοντάς τους τη χαρά ότι τα καταφέρνουν και μόνα τους, νιώθοντας απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε εδώ πώς λειτουργεί το Swimtrainer:

Τιμή: 21 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Mysunshine.gr.

Μονοπέδιλο γοργόνας Finis Mermaid Fin Purple

Ποιο κορίτσι δεν θα ξετρελαθεί με αυτό το μονοπέδιλο που θα την κάνει να νιώθει σαν... μικρή γοργόνα; Το μονοπέδιλο διδάσκει ισορροπημένο λάκτισμα στο νερό, ενώ βοηθά το παιδί να νιώθει ασφάλεια καθώς κολυμπά. Τα πόδια μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα στο πτερύγιο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκων. Το μονοπέδιλο είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω.

Τιμή: 32,95 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Φουσκωτή βάρκα με διαφανή πάτο AQUAVUE Voyager

Άπαξ και μπει μέσα δεν θα θέλει να ξαναβγεί το παιδί σας από αυτή τη φανταστική φουσκωτή βαρκούλα που έχει διαφανή πάτο, προκειμένου να μπορεί το παιδί να παρατηρεί τον βυθό καθώς θα πλέει! Η βάρκα έχει δύο βαλβίδες για φούσκωμα είτε με το στόμα είτε με ηλεκτρική τρόμπα και ειδική βαλβίδα για γρήγορη απελευθέρωση του αέρα και πιο εύκολη αποθήκευση. Είναι ιδανική για παιδιά από 3 ετών.

Τιμή: 32,12 ευρώ.
Αγοράστε την online από εδώ.

Πισίνα για την άμμο Ludi

Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να παίζει το μωρό σας στην παραλία και ταυτόχρονα να δροσίζεται με θαλασσινό νερό, αυτή η φανταστική πισίνα παραλίας είναι ό,τι ακριβώς ψάχνατε. Απευθύνεται σε μωρά από 10 μηνών και τοποθετείται πολύ εύκολα, με μία τρύπα που θα κάνετε εσείς με τα χέρια σας στην άμμο. Δείτε εδώ:

Στη συσκευασία περιέχονται και τα παιχνιδάκια (φτυαράκι, τσουγκράνα, καλούπια για κατασκευές και εκτοξευτήρες νερού), καθώς και η αδιάβροχη θήκη μεταφοράς.

Τιμή: 25,90 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Moms.gr.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v