10 απίθανα σχολικά gadgets που θα ξετρελάνουν το παιδί σας

10 απίθανα σχολικά gadgets που θα ξετρελάνουν το παιδί σας

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν ακόμα, όμως μόλις δείτε τα παρακάτω απίθανα gadgets με «σχολικό» θέμα, θα θέλετε να τα παραγγείλετε αμέσως για να τα δωρίσετε στα παιδιά σας. Σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τα παιδιά όχι μόνο να πηγαίνουν πιο ευχάριστα στο σχολείο, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα μαθήματα όπως η Γεωγραφία, η Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία, μέσα από ενδιαφέροντα πειράματα και πρωτότυπα παιχνίδια. Δείτε τα και... επιλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο παιδί σας!

Κασετίνα-καρχαρίας

Ιδανική για τα παιδιά που αρνούνται να δεχτούν ότι το καλοκαίρι τελείωσε!

Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 41,62 ευρώ.

Κουτάκια χυμού που ξαναγεμίζουν

Δηλαδή, παγούρια, ειδικά για τον χυμό τους, σε φανταστικά σχέδια και χρώματα, σχεδιασμένα έτσι ώστε ο χυμός να μην χύνεται με τίποτα. Έτσι, δεν χρειάζεται να τους αγοράζετε διαρκώς καινούργια κουτάκια χυμού, παρά να τα γεμίζετε από την οικογενειακή, πιο οικονομική συσκευασία.

Μπορείτε να τα αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 11,35 ευρώ.

Χρωμάτισε τη γη

Μια υδρόγειος που φουσκώνει και είναι φτιαγμένη από τέτοιο υλικό ώστε τα παιδιά να μπορούν να χρωματίσουν τις χώρες με τους ειδικούς μαρκαδόρους. Μάθημα γεωγραφίας και διασκέδαση, μαζί!

Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 18,92 ευρώ.

Χάρτης που «ξύνεται»

Κρεμάστε αυτόν τον χάρτη στο δωμάτιο του παιδιού και ξεκινήστε να «ξύνετε» μαζί τους τις χώρες που ενδεχομένως έχετε επισκεφτεί μαζί μέχρι σήμερα, θέτοντάς του έτσι τον στόχο να επισκέπτεται όλο και περισσότερες όσο θα μεγαλώνει.

Μπορείτε να τον αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 27,38 ευρώ.

Παιχνίδι κατασκευής κλειστού κυκλώματος Tesla

Θέλετε να μάθουν εύκολα τα παιδιά σας τα πάντα για την ηλεκτρική ενέργεια; Το παιχνίδι αυτό θα τα κάνει ξεφτέρια στο μάθημα της Φυσικής.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 94,59 ευρώ.

Μαγνητικό πεδίο... ταχύτητας

Ένα παιχνίδι Φυσικής για παιδιά μικρότερης ηλικίας, είναι αυτό που τα βοηθά να κατανοήσουν καλύτερη την έννοια της μαγνητικής ενέργειας.

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 37,83 ευρώ.

Σούπερ μαγνητική... χλαπάτσα!

Μπορεί να θεωρείτε τη χλαπάτσα ως ένα από τα πιο ανόητα παιχνίδια, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα παιδιά που αγαπούν τα πειράματα, θα ενθουσιαστούν από τις μαγνητικές ιδιότητές της!

Μπορείτε να την αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 14,19 ευρώ.

Κύβοι – Περιοδικός Πίνακας

Και ένα παιχνίδι για το μάθημα της Χημείας! Οι κύβοι αυτοί θα βοηθήσουν το παιδί να μάθει ακόμα πιο εύκολα τα στοιχεία του περιοδικού πίνακα.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 31,17 ευρώ.

Βρώσιμο kit Χημείας

Ένα ακόμα παιχνίδι Χημείας είναι αυτό το κουτάκι που περιέχει φανταστικά πειράματα Χημείας που... θα ανοίξουν την όρεξη σε παιδιά Δημοτικού, καθώς μπορούν να τα βάλουν με ασφάλεια στο στόμα τους και να τα δοκιμάσουν (πώς θα μάθουν, επίσης, να ξεχωρίζουν σωστά τις βάσεις από τα οξέα;).

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Τιμή: 17,03 ευρώ.

Λούτρινα... όργανα

Η Βιολογία έχει την τιμητική της αυτή τη φορά, με αυτά τα γλυκύτατα όργανα του ανθρώπινου σώματος σε μορφή λούτρινου κουκλακίου! Ένα συκωτάκι κανείς;

Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 17,03 ευρώ.

 

 

 

v