8 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο

8 απίστευτα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο

Η σύγχρονη διαδικτυακή αγορά έχει μια απάντηση για κάθε απαίτηση και ανάγκη -μεγάλη ή λιλιπούτεια. Εμείς, συγκεντρώσαμε οκτώ απίθανα gadgets και αξεσουάρ για το μπάνιο, που κάνουν τη ζωή όποιου δύναται να τα αγοράσει ευκολότερη. Δείτε τα, ζηλέψτε τα και, αν είστε φίλοι των ηλεκτρονικών αγορών και σε καλή οικονομική κατάσταση, αγοράστε τα!

Χαρτί υγείας-Sudoku

Το κατάλληλο χαρτί υγείας για τους δυσκοίλιους εφευρέθηκε και σας περιμένει να λύσετε μαθηματικούς γρίφους.

Αν νιώθετε το μπάνιο σας το χρειάζεται, μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

 

Stand για το πιστολάκι

Επειδή για το τέλειο πιστολάκι χρειάζονται δύο... εργατικά χέρια, αυτό το σούπερ χρήσιμο stand εφευρέθηκε για να το κρατάει απελευθερώνοντας τα χέρια σας.

Αν θέλετε να το αγοράσετε, μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Χαλάκι με γρασίδι

Φέρτε το πάρκο στο μπάνιο σας με αυτό το καταπράσινο πατάκι.

 

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

«Σταθεροποιητής» σαπουνιού

Για να εξασφαλίσετε ότι το σαπούνι δεν θα σας πέσει, όταν κάνετε μπάνιο, μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το gadget που υπόσχεται να κρατήσει το σαπούνι... στη θέση του.

Θα το βρείτε στο ebay.

«Ανυψωτής» καπακίου τουαλέτας

Λίγα σπίτια ξεκληρίστηκαν για το καπάκι της τουαλέτας; Με αυτή την πατέντα, που θυμίζει κάδο απορριμάτων, το πρόβλημα λύνεται μια για πάντα.

Αγοράστε το σωτήρα του γάμου σας από το Amazon.

Θερμενόμενη κρεμάστρα για πετσέτες

Ναι, θερμενόμενη. Ναι, για πετσέτες. Ναι, μετά το ντουζ, θα μπορείτε να τυλιχτείτε με μια μαλακή, ζεστή πετσέτα. Το αγαπήσαμε!

Μπορείτε να κάνετε από εδώ την παραγγελία σας.

Υποπόδιο μπανιέρας

Αν δεν διαθέτετε σκαμνάκι ή κάτι αντίστοιχα βοηθητικό στη ντουζιέρα σας, τότε έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα του «Πού να βάλω το πόδι μου για να το ξυρίσω;». Δώστε ένα... ποδαράκι στον εαυτό σας, λοιπόν.

 

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Τηλεόραση στον καθρέφτη!

Βάφεσαι ως κυρία στο μπάνιο σου και σκέφτεσαι «Τι να έγινε, άραγε στο ντιμπέιτ;» (λέμε, τώρα) και τσουπ! Ανάβεις την ειδικά φτιαγμένη για καθρέφτες τηλεόρασή σου και μαθαίνεις τα πάντα. Εντάξει, κοστίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ (1.250, για την ακρίβεια), αλλά -τουλάχιστον!- δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε!

Μπορείτε να την αγοράσετε (πουλώντας ένα νεφρό) από εδώ.

v