10 απίστευτα gadgets που καθαρίζουν αντί για εσάς!

10 απίστευτα gadgets που καθαρίζουν αντί για εσάς!

Λέγεται ότι ένας τεμπέλης μπορεί να γίνει ο εφευρετικότερος άνθρωπος αν πρόκειται να γλιτώσει μια δουλειά. Στην περίπτωσή μας, οι ιδιοφυείς εφευρέτες ίσως δεν ήταν τεμπέληδες, αλλά εξαιρετικά απασχολημένοι ή απλά φοβερά πρακτικοί. Δείτε 10 πανέξυπνα gadgets για την καθαριότητα του σπιτιού που κάνουν όλη τη (βρωμό)δουλειά μόνα τους.

Σκουπίστε περπατώντας

Αυτό το gadget υπόσχεται να αντικαταστήσει το "Μην πατάς εκεί! Έχω σφουγγαρίσει!" με το "Πάτα και λίγο εκεί, να καθαρίσεις!". Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ.

Καθαριστής μαχαιροπίρουνων

Ο ορισμός του "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" σε ένα σούπερ χρήσιμο gadget. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Μικροσκοπικό ρομπότ που καθαρίζει οθόνες

Αυτό το μικροσκοπικό τεχνολογικό θαύμα, φτιάχτηκε για να καθαρίζει οθόνες κάθε τύπου. Μπορεί κανείς να το αγοράσει online από εδώ.

Και κουβέρτα ειδική για καθαρισμό οθόνης, για να μη σηκώνεστε!

Το αξεσουάρ του τεμπέλη ή του εξαντλημένου. Καθαρίστε την οθόνη του τάμπλετ ή του κινητού σας χρησιμοποιώντας την ειδικά φτιαγμένη κουβερτουλα που έχετε ριγμένη στα πόδια σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Τηλεκατευθυνόμενη σκούπα

Σύγχρονο, διασκεδαστικό, εξυπηρετικό. Αυτό το gadget-τηλεκατευθυνόμενη σκούπα μας έκλεψε την καρδιά. Μπορείτε να το παραγγείλετε ηλεκτρονικά από εδώ.

Και αυτόματος καθαριστής τζαμιών

Το καθάρισμα των τζαμιών είναι δουλειά δύσκολη, βαρετή και χρονοβόρα. Η τεχνολογία δίνει τη λύση (σε όσους έχουν μια σχετική οικονομική άνεση) με αυτόν τον καθαριστή-ρομπότ. Αγοράστε το από εδώ

Φορμάκι-σκούπα

 

Πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή αυτού του μοναδικού αξεσουάρ, που κάνει το μπουσούλημα του μωρού εκτός από χαριτώμενο και πολύ πρακτικό! Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

"Έξυπνο" χαλάκι πόρτας που καθαρίζει τα παπούτσια από τις λάσπες 

Αντί να σκουπίσετε εσείς τη λάσπη απ΄τα παπούτσια των κατοίκων και των επισκεπτών του σπιτιού, τη σκουπίζει μόνο του αυτό το υπέρ-χαλάκι. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Κάδος που "ρουφάει" τη σκόνη

29 Things That Will Basically Clean For You

Στη βάση αυτού του κάδου υπάρχει μηχανισμός αντίστοιχος της ηλεκτρικής σκούπας που "ρουφάει" σκόνη και βρωμιές, καθιστώντας το φαράσι άχρηστο. Δείτε περισσότερα εδώ.

...Και μία πρωτοπόρος κυρία που ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα της καθαριότητας του σπιτιού!

29 Things That Will Basically Clean For You

v