Μεγάλες προσφορές σε παιδικά είδη από το Happy Kid Club!

Μεγάλες προσφορές σε παιδικά είδη από το Happy Kid Club!

Όλοι οι γονείς βρίσκονται στο διαρκές κυνήγι των προσφορών, αφού τα έξοδα είναι πολλά και τα χρήματα δεν περισσεύουν. Την ανάγκη των γονιών για προσιτές τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα επιχειρεί να καλύψει το Happy Kid Club -το πρώτο εκπτωτικό Club αποκλειστικά για παιδικά είδη.

 

 

Το μεγάλο εκπτωτικό Club για γονείς και παιδιά, συνεργάζεται με καταστήματα παιδικών ρούχων και παπουτσιών, με καταστήματα βαπτιστικών και βρεφικών ειδών, με μαγαζιά παιχνιδιών και τα αντίστοιχα e-shops τους, αλλά και με παιδοτόπους και παιδικούς σταθμούς. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αυξάνονται διαρκώς και σκοπός του Happy Kid Club είναι να διευκολύνει τους γονείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να έχετε «πρόσβαση» στις εκπτώσεις, είναι να εγγραφείτε -χωρίς κάποιο κόστος- στο Club, μέσω της ιστοσελίδας του και να βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην περιοχή σας, αλλά και τις online ευκαιρίες. Θα λάβετε την κάρτα μέλους διαδικτυακά και θα έχετε αυτόματη συμμετοχή σε διαγωνισμούς με δώρα μεγάλης αξίας, όπως Tablet ή δωροεπιταγές. 

Στον κατάλογο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές μόνο για τα μέλη του Happy Kid αλλά και ανοιχτές προσφορές που αφορούν όλους τους γονείς ανεξάρτητα εάν είναι μέλη ή όχι στο Club. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές από τη σελίδα του Happy Kid στο Facebook.

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v