10 παιχνίδια έως 20 ευρώ που θα ενθουσιάσουν το παιδί και... την τσέπη σας!

10 παιχνίδια έως 20 ευρώ που θα ενθουσιάσουν το παιδί και... την τσέπη σας!

Τι γίνεται όταν το πιτσιρίκι σας βαρεθεί όλα του τα παιχνίδια, σας ζητάει κάτι καινούριο και εσείς του λέτε «όχι», σκεπτόμενη τα περιορισμένα οικονομικά; Για πόσο ακόμα θα αντέξετε; Εξάλλου, ξέρετε πόσο απαιτητικά μπορεί να γίνουν τα παιδιά όταν θέλουν κάτι και πώς στο τέλος εσείς ενδίδετε... Αφού, λοιπόν, η έκβαση αυτή είναι σχεδόν μοιραία, χειριστείτε την κατάσταση έξυπνα. Δείτε 10 οικονομικά παιχνίδια έως είκοσι ευρώ, με τα οποία μπορείτε να ξετρελάνετε το παιδί και τους φίλους του, όταν κάνουν πάρτυ, χωρίς να αδειάσει η τσέπη σας!

1. Ώρα για ψάρεμα, από την Ανέμη

Τα παιδιά, εκτός από τις δεξιότητές τους στο ψάρεμα μπορούν να εξασκήσουν τη μνήμη τους με ένα παιχνίδι με αριθμούς, που κρύβονται κάτω από τα ψαράκια! 

Τιμή: 20€ 

Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών.

Μπορείτε να το δείτε online εδώ

2. Τύμπανο από την Ανέμη

Ένα ιδανικό δώρο για κάθε παιδί που κρύβει μέσα του ένα μικρό καλλιτέχνη. Να είστε σίγουρη ότι θα το ξετρελάνετε!

Τιμή: 14,50

Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών.

Δείτε το online εδώ.

3. Σπιτάκι για παιχνίδι από τα Jumbo 

Τα παιδιά ενθουσιάζονται όταν έχουν ένα συγκεκριμένο, οριοθετημένο χώρο για να μπορούν να παίξουν, χωρίς την παρέμβαση των μεγάλων. Νιώθουν ότι είναι το καταφύγιό τους, στο οποίο μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Για αυτό, προτιμήστε να τους κάνετε δώρο μία ειδική σκηνή για παιχνίδι, που θα τα ενθουσιάσει! Προσοχή όμως: Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε γονείς!

Είναι κατάλληλο για παιδιά από τριών ετών.

Τιμή: 19,99 €

Θα το βρείτε online εδώ

4. Score 4 από τον Μουστάκα

Σκοπός των παικτών; Να συμπληρώσουν όσες περισσότερες τετράδες μπορούν και να εμποδίσουν τον συμπαίκτη τους να σχηματίσει τετράδες. Ένα καθαρό παιχνίδι στρατηγικής που ακονίζει το μυαλό!

Τιμή: 7,99€

Προτείνεται για παιδιά από οκτώ ετών.

Ενδεικτικά, αγοράστε το online εδώ.

5. «Οι μικροί γιατροί» από την Βιβλιοτοπία

Ευκαιρία να καταλάβετε αν το παιδί σας έχει έφεση στην ιατρική! Θα μπει στον ρόλο του γιατρού και θα μάθει να χειρουργεί. Προσοχή, οποιοδήποτε λάθος μπορεί να κοστίσει!

Τιμή: 17,90

Δείτε το Online εδώ

6. Αργαλειός για βραχιόλια από τον Μουστάκα

Τα κορίτσια ενθουσιάζονται με κάθε είδους κοσμήματα. Θα ξετρελαθούν περισσότερο αν μάθουν πώς να τα κατασκευάζουν και οι ίδιες! Προτιμήστε αυτό το σετ αργαλειού για την μικρή σας πριγκίπισσα και φτιάξτε μαζί τα πιο ευφάνταστα βραχιόλια. Δεν θα ξεκολλήσετε εύκολα... 

Τιμή: 14,99

Βρείτε τον εδώ

7. Σπαθί και ασπίδα 

Τα αγόρια εντυπωσιάζονται από τους ιππότες και τους ατρόμητους πολεμιστές που βλέπουν στις ταινίες ή διαβάζουν στα κόμικς. Η αγάπη αυτή μαζί με την αδυναμία τους για μεταμφιέσεις -όχι μόνο τις αποκριάτικες- μπορεί να συνδυαστεί στην αγορά σπαθιού και ασπίδας. Ιδανικό παιχνίδι για το επόμενο πάρτι του παιδιού σας!

Δείτε τα online εδώ και εδώ.

Τιμή σπαθιού (Max stores): 5

Τιμή ασπίδας (PerfecToysPantazopoulos): 15,99

8. Τούμπα-Λούμπα Μαϊμουδάκια από τα Public

Στο παιχνίδι αυτό τα παιδιά πρέπει να βγάλουν τα ξυλαράκια χωρίς να ρίξουν τα μαϊμουδάκια. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε! Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο στο επόμενο πάρτυ που θα είναι καλεσμένα τα παιδιά!

Τιμή: 14,99

Βρείτε το online εδώ.

9. Το κλασικό Twister από τα Public

Ένα εύκολο παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει πολύ γέλιο και άπειρη διασκέδαση στα παιδιά. Πρέπει να τεντωθούν, να ισορροπήσουν και να καταφέρουν να μείνουν στη θέση τους. Είναι ιδανικό για μίνι παιδικές συγκεντρώσεις ή πάρτυ, αφού παίζεται από δύο μέχρι και τέσσερις παίκτες. Φροντίστε απλώς να αναλάβετε τον ρόλο του διαιττητή, εκτός αν θελήσετε να συμμετέχετε και εσείς στο παιχνίδι!

Τιμή: 14,99€

Δείτε το στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

Προτείνεται για παιδιά από 6 ετών και πάνω.

10. Παιδικό σετ τσαγιού από τα Imaginarium

Αν δεν θέλετε η κόρη σας να πειραματίζεται με τα πραγματικά κουζινικά σας, ευκαιρία να της πάρετε ένα ειδικό σετ τσαγιού. Ευκαιρία να καλέσει τις φίλες της και να περάσουν υπέροχα!

Τιμή: 9,95€

Βρείτε το διαδικτυακά εδώ.

 

 

 

 

v