Μαμά κάνει το ομορφότερο δώρο σε κοριτσάκια με καρκίνο

Μαμά κάνει το ομορφότερο δώρο σε κοριτσάκια με καρκίνο

Όσο κάποιοι από μας ασχολούνται με τα (συγκριτικά) μικρά τους προβλήματα, κάποιοι άλλοι αναγνωρίζουν ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου, αντιλαμβάνονται ποιοι θα έπρεπε να είναι το κέντρο του κόσμου και κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η Holly Christensen, μητέρα τριών παιδιών και πρώην νοσοκόμα σε ογκολογική κλινική, πλέκει περούκες… πριγκιπικές για τα κορίτσια που έχασαν τα μαλλιά τους, παλεύοντας με τον καρκίνο.

Κάθε περούκα φτιάχνεται βάσει της αγαπημένης πριγκίπισσας της Disney της εκάστοτε μικρής ασθενούς. «Το να φέρνεις λίγη μαγεία στην τόσο δύσκολη ζωή τους είναι μεγάλη ικανοποίηση», δηλώνει η Christensen.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δίχρονη κόρη μιας στενής της φίλης διαγνώστηκε με λέμφωμα. Γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα ήταν για την μικρή να χάσει τις ξανθές τις μπούκλες, η Christensen αποφάσισε να της φτιάξει μια περούκα που να μοιάζει με τα μαλλιά της Ραπουνζέλ.

Οι περούκες της έγιναν γνωστές και αγαπήθηκαν από μαμάδες με κόρες-αγωνίστριες. Η μαμά με την ευφάνταστη και τρυφερή ιδέα, έχει αναρτήσει όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος που θέλει να πλέξει μια τέτοια περούκα. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τη σελίδα της στο Facebook. 

Πηγή: Boredpanda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v