Τα παιδιά έχουν μεγάλη καρδιά: 15 στιγμές απίστευτης καλοσύνης

Τα παιδιά έχουν μεγάλη καρδιά: 15 στιγμές απίστευτης καλοσύνης

Oι γονείς συχνά αναρωτιούνται αν κάνουν καλή «δουλειά» με την ανατροφή των παιδιών τους. Και τότε έρχονται κάποιες στιγμές που τους κάνουν τόσο περήφανους με τα επιτεύγματά τους που συνειδητοποιούν ότι κάτι έχουν κάνει «καλή δουλειά»... Δείτε κάποιες φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόση καλοσύνη κρύβουν μέσα τους τα παιδιά και πώς μας διδάσκουν ότι με μία μικρή, αλλά συμβολική κίνηση μπορούμε να βοηθήσουμε όποιον το έχει ανάγκη.

1. Το οκτώ ετών αγοράκι μεγάλωνε τα μαλλιά του επί δύο ολόκληρα χρόνια, για να βοηθήσει παιδιά με καρκίνο, αγνοώντας τα πειράγματα των συμμαθητών του!

2. Το πιτσιρίκι της φωτογραφίας αποφάσισε να ξοδέψει όλο του το χαρτζιλίκι για να βοηθήσει τους αστέγους, φτιάχνοντάς τους μεσημεριανό!

3. Το εννιάχρονο αυτό πιτσιρίκι έφτιαξε ένα καταφύγιο για τα αδέσποτα στο γκαράζ του σπιτιού του!

4. Το μωράκι προσπαθεί ν'ανεβάσει το λαγουδάκι στο σκαλί για να συναντήσει τους φίλους του. Έχετε δει κάτι πιο γλυκό;

5. Το μόλις τριών ετών κοριτσάκι της φωτογραφίας έκοψε τα μαλλιά της για να τα δώσει σε ένα κοριτσάκι που τα είχε ανάγκη!

6. «Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορούσε να πουλήσει τα αρκουδάκια της για να δώσει τα χρήματα στο καταφύγιο ζώων της περιοχής μας...»

7. Το κορίτσι της φωτογραφίας φτιάχνει -κυριολεκτικά- σπιτάκια για τους αστέγους!

8. «Εδώ και ένα χρόνο έχουμε φροντίζουμε τον γάτο της γειτονιάς μας. Ο γιος μου ακόμα επιμένει να τον βάζει κάτω από τα σκεπάσματα όταν κοιμάται, για να ξέρει ότι μένει μαζί μας»

9. «Ο ξάδελφός μου με βοήθησε να πάω τουαλέτα!»

10. «Και τώρα θα διαβάσω ένα παραμύθι στη γάτα μου για να την κάνω καλά!»

11. Ο σκύλος μας χρειάστηκε να κάνει κάποια εμβόλια και η κόρη μου τον αγκάλιασε σφιχτ'α και του είπε: « Τα εμβόλια πονάνε αλλά θα περάσουν! Αν είσαι καλό κορίτσι, μετά θα σε πάω στο μαγαζί με τα παιχνίδια!»

12. «Η δεκατριάχρονη κόρη μου, κάθε πρωί μου ετοιμάζει τοστ για τη δουλειά. Και το σημαντικότερο; Χωρίς καν να της το ζητήσω!»

13. Το αγοράκι ξόδεψε όλο του το χαρτζιλίκι για να πάρει φυστικοβούτυρο για στα αδέσποτα ζώα στο κοντινό του καταφύγιο.

14. Αυτό το πεντάχρονο πιτσιρίκι έβαλε κρυφά μέσα στο σπίτι του ένα μοσχαράκι για να το αγκαλιάσει!

15. Το δίχρονο κοριτσάκι περιποιείται τις πληγές αυτού του πληγωμένου δεινοσαύρου, και το αγκαλιάζει για να αισθανθεί καλύτερα!

Μήπως πρέπει να πάρουμε παράδειγμα από τα παιδιά μας; Φαίνεται ότι έχουν πολλά να μας διδάξουν...

Πηγή: boredpanda.com

 

v