7 παιδικές ταινίες που θα σας συναρπάσουν… οικογενειακώς!

7 παιδικές ταινίες που θα σας συναρπάσουν… οικογενειακώς!

Οργανώστε τα Σαββατοκύριακά σας και περάστε ευχάριστα τον χρόνο σας με τα παιδιά, βλέποντας αγαπημένες παιδικές ταινίες, που δεν θ’ αρέσουν μόνο σ΄ εκείνα αλλά θα ξετρελάνουν ακόμα και εσάς! Γι’ αυτό, ετοιμάστε ποπ κορν, καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ, πάρτε αγκαλιά τα παιδιά σας και απολαύστε επτά από τις καλύτερες παιδικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.  Όπως καταλάβατε, τα χειμωνιάτικα βράδια του Νοεμβρίου αναμένονται άκρως… παραμυθένια στα κανάλια Novacinema!

 

Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

 

Οι τέσσερις πιο αξιολάτρευτοι πιγκουίνοι του κόσμου έχουν μία ειδική αποστολή: να εμποδίσουν τον Δρ. Μυαλάτη από το να καταστρέψει τον κόσμο! Με τη βοήθεια μίας μυστικής οργάνωσης- της οποίας το όνομα δεν κάνει να σας αποκαλύψουμε- θα βάλουν τα δυνατά τους για να μας σώσουν! Δεν έχουν πολύ χρόνο…

Paddington

Το αξιολάτρευτο αυτό αρκουδάκι εγκαταλείπει τη ζούγκλα και ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Λονδίνο. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Μία κακιά ταριχεύτρια προσπαθεί να το πιάσει στα δίχτυα της για να το εξολοθρεύσει. Θα τα καταφέρει άραγε ο Paddington; Η συνέχεια στο… σαλόνι σας!

Μπομπ ο Σφουγγαράκης-έξω απ’ τα νερά του

Η ζωή στο βυθό του Μπικίνι κυλά ήσυχα και ειρηνικά μέχρι που ο σατανικός πειρατής Μπεργκερογένης έρχεται να ταράξει την ηρεμία των κατοίκων του, όταν κλέβει την συνταγή του διάσημου Καβουροπάτυ. Τότε, ο ήρωάς μας θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πλαγκτόν για να φέρουν πίσω τα… κλοπιμαία!

Η μικρή γοργόνα 3-Τα πρώτα χρόνια της Άριελ

Ακολουθήστε την Άριελ σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, πολύ πριν γνωρίσει τον πρίγκηπα Έρικ και περπατήσει στην στεριά. Ξαφνικά, ο πατέρας της απαγορεύει την μουσική στο Βυθό της Ατλαντικής και η μικρή γοργόνα θα κάνει τα πάντα για ν’ αλλάξει την απόφασή του- φυσικά μαζί με τη βοήθεια των φίλων και των αδελφών της!

Σταχτοπούτα 2-Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Η Σταχτοπούτα, ως πριγκίπισσα πια, πρέπει ν’ αναλάβει τα καθήκοντά της και ν’ ανταποκριθεί στον καινούριο της ρόλο. Η Νεραϊδονονά και οι μικροί της φίλοι θα είναι δίπλα της για να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί. Από τις καινούριες της εμπειρίες, η ηρωίδα μας – αλλά και εσείς- θα ανακαλύψετε ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχει κανείς τους στόχους σου είναι να παραμείνει ο εαυτός του!

Σταχτοπούτα 3-Στροφή στο χρόνο 

Δείτε την κλασική ιστορία της Σταχτοπούτα διαφορετικά! Με μία αναπάντεχη τροπή στην υπόθεση, η κακιά μητριά παίρνει το ραβδί της Καλής Νεράιδας και γυρίζει πίσω τον… χρόνο. Το αποτέλεσμα; Η σταχτοπούτα πρέπει να βρει τρόπο να λύσει τα μάγια και να βρει τον Πρίγκηπά της! Θα προλάβει; Ο χρόνος κυλά…

Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Ο μαγικός κόσμος της Μπελ

Σε μία ειδική έκδοση της κλασικής ιστορίας της «Πεντάμορφης και το Τέρας», θα δείτε πώς η Μπελ και οι φίλοι της προσπάθησαν, και τελικά κατάφεραν, να δώσουν μία διαφορετική και χαρούμενη όψη στο σκοτεινό Κάστρο. Αποδεικνύουν ότι μέσα από τη συνεργασία, τη φιλία και την αγάπη, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!

Χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, θα έχετε την δυνατότητα να γράψετε τις ταινίες και να τις δείτε ξανά και ξανά με τα παιδιά σας, όποτε θελήσετε!

 

 

v