Δώρα της τελευταίας στιγμής για τον Νίκο

Δώρα της τελευταίας στιγμής για τον Νίκο

Τρέχατε και δεν φτάνατε όλη την εβδομάδα και τώρα τραβάτε τα μαλλιά σας γιατί δεν προλάβατε να πάρετε δώρο στον Νίκο που γιορτάζει και σας έχει καλέσει σπίτι του; Επειδή είναι ανεπίτρεπτο να πάτε με άδεια χέρια και επειδή κατανοούμε την έλλειψη χρόνου (ή ότι απλώς... το ξεχάσατε), ψάξαμε και βρήκαμε πέντε οικονομικά δωράκια που μπορείτε να αγοράσετε έστω και την τελευταία στιγμή.

Αερόθερμο, γιατί το κρύο είναι τσουχτερό

«Δεν είναι προσωπικό δώρο το αερόθερμο» ίσως σχολιάσετε καυστικά και, πράγματι, δεν είναι. Είναι όμως εξαιρετικά χρήσιμο και επίκαιρο αφού ο χειμώνας άργησε, αλλά τελικά μπήκε στη μεσογειακή μας χώρα. Μπορείτε να βρείτε εδώ μερικές οικονομικές επιλογές (τα αερόθερμα αρχίζουν από 12€).

Subbuteo, γιατί είναι ακόμη παιδί

Αν το γεγονός ότι ο καλός σας ενθουσιάζεται με το θέαμα διάφορων «μαντραχαλάδων» που κυνηγάνε μια μπάλα, σας προκαλεί έκπληξη, τότε ο (βέβαιος) ενθουσιασμός του με το Subbuteo θα σας κάνει να απορήσετε. Το Subbuteo είναι στην πραγματικότητα μια προσομοίωση ποδοσφαιρικού αγώνα, με ποδοσφαιριστές-μινιατούρες που χειρίζονται οι παίκτες. Επίσης το Subbuteo έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να ήταν –και να παραμένει- το αγαπημένο του παιχνίδι. Θα κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά είναι σίγουρο ότι θα του αρέσει!

Μπορείτε να το βρείτε στα Public.

Κάτι σε πουλοβεράκι…

Κλασική ιδέα, εύκολη λύση, όμορφο δώρο που τους αφήνει όλους ευχαριστημένους. Τα πουλόβερ και τα φούτερ, είναι πάντα χρήσιμα και πρακτικά και, τώρα που ο καιρός κρύωσε, είναι ιδανική ευκαιρία να δώσετε στον Νίκο που γιορτάζει ένα ριγέ πουλόβερ, μια ζεστή ζακέτα με κουκούλα ή ένα καρό, χειμωνιάτικο πουκάμισο. Εμείς διαλέξαμε αυτό, αλλά εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε την επιλογή σας στο στυλ του Νίκου σας. (Μην ξεχάσετε την καρτούλα αλλαγής!).

Κούπα Τσάρλι Τσάπλιν

Αν ο εν λόγω Νίκος είναι συνεφίλ, μπορείτε να του αγοράσετε αυτή την πολύ χαριτωμένη κούπα από τα Octopus για να πίνει τον καφέ του και να σας σκέφτεται. Η κούπα είναι κερμαική και έχει καπάκι σιλικόνης για να διατηρείται το ρόφημα ζεστό και καθαρό. Μπορείτε να τη βρείτε εδώ. 

Εισιτήριο για την ομάδα 

Κάντε στον καλό σας δώρο ένα εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα με την ομάδα του, σπάστε το κατεστημένο και προσφερθείτε να πάτε κι εσείς μαζί του. Μπορείτε επίσης να του κάνετε δώρο μια συνδρομή για να βλέπει στην τηλεόραση όσους αγώνες τραβάει η ψυχή του στα συνδρομητικά αθλητικά κανάλια (δείτε για παράδειγμα εδώ).

*Αν δεν προλαβαίνετε με τίποτα τα μαγαζιά, ούτε αύριο, τότε μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε μια κάβα και να του αγοράσετε ένα ακριβό κρασί ή, αν είναι σκληρότερος πότης, ένα «καλό» ουίσκι.

 

 

v