Τι δώρο να κάνετε στον γιο σας τα φετινά Χριστούγεννα

Τι δώρο να κάνετε στον γιο σας τα φετινά Χριστούγεννα

Αυτοκινητάκια, τουβλάκια, φιγούρες και ρομπότ είναι σκορπισμένα σε όλο το δωμάτιο του γιου σας: μήπως τα φετινά Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να πρωτοτυπήσετε και να του πάρετε ένα διαφορετικό δώρο; Δείτε κάποιες πρωτότυπες, χριστουγεννιάτικες ιδέες δώρων για αγόρια!

1. Μαγική Άμμος Super Sand από την AS

Η άμμος Super Sand από την εταιρεία AS είναι... μαγική! Είναι εύπλαστη, πολύ απλή στην χρήση της από παιδιά ενώ δεν στεγνώνει. Ακόμα και οι μαμάδες δεν χρειάζεται ν' ανησυχούν γιατί κατασκευάζεται από ασφαλή υλικά και δεν αφήνει λεκέδες. Ο γιος σας θα διασκεδάζει με τις ώρες φτιάχνοντας σχήματα με τα καλούπια που περιέχει η συσκευασία.

Τιμή: 34,99 ευρώ.

Είναι κατάλληλο για ηλικίες από 4 ετών.

Δείτε πόσο εύκολα «πλάθεται» η μαγική άμμος στο σχετικό βίντεο:

Βρείτε online το προϊόν εδώ

2. Γκαράζ-πίστα με αγωνιστικά αυτοκινητάκια

Για σίγουρη επιτυχία, και χωρίς πολύ ψάξιμο, κάντε δώρο στον γιο σας ένα σετ γκαράζ και πίστας με αγωνιστικά αυτοκινητάκια, που, αν μη τι άλλο, θα τον ξετρελάνει! Θα αρχίσει κάνοντας τους αγώνες του και στο τέλος θα τα παρκάρει!

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Δείτε το εδώ.

3. Super Χημεία Μαθαίνω και Δημιουργώ από την AS

Ένα παιχνίδι ιδανικό για μικρούς επιστήμονες! Αν ο γιος σας είναι φαν της χημείας, ευκαιρία να τον αφήσετε να κάνει ακίνδυνα ό,τι πείραμα θέλει. Απλώς, θα στήσει το εργαστήριό του, θα φορέσει την ρόμπα του και θα κάνει τις... εφευρέσεις του!

Τιμή: 39,99 ευρώ. 

Κατάλληλο για παιδιά από 8 ετών και πάνω.

Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Για να το δείτε online πατήστε εδώ. 

4. Κατασκευή του δικού του ρολογιού!

Τα αγόρια τρελαίνονται για κάθε είδους κατασκευές και... μαστορέματα. Ευκαιρία να του πάρετε ένα παιχνίδι- ρόλο το οποίο θα μπορέσει να φτιάξει ολομόναχος, συνδέοντας τους μηχανισμούς του και κουρδίζοντάς το. Αποτελεί τη ιδανική ευκαιρία για να του μάθετε την ώρα... παίζοντας.

Τιμή: 9,99 ευρώ.

Βρείτε το online εδώ.

Κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών και πάνω.

5. Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα

Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τον γιο σας ν' αγαπήσει το διάβασμα. Οι περιπέτειες του μικρού «σπασίκλα» που προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο του σχολείο θα καθηλώσουν τον γιο σας και να περιμένετε ότι σύντομα θα σας ζητήσει και την υπόλοιπη σειρά.

Τιμή: 10,95 ευρώ.

Δείτε το online.

6. Αγώνας... βώλων

Το παιδί μπορεί να φτιάξει την δική του πίστα με βώλους που θα αποτελείται από αμέτρητες γέφυρες, ασανσέρ και ράμπες. Θα αναπτύξει την δημιουργικότητά του ενώ θα τον βοηθήσει να συντονίζει το μυαλό με τις κινήσεις του. Όταν βάλει τους βώλους στην αφετηρία και το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν... μαγικό!

Τιμή: 39,95

Βρείτε το διαδικτυακά εδώ. 

7. Εκπαιδευτικό Tablet Εξυπνούλης

Τα αγόρια έχουν μία ιδιαίτερα κλίση στην τεχνολογία. Εκμεταλλευτείτε την και δωρίστε στον γιο σας ένα παιχνίδι με το οποίο μπορεί να μάθει... παίζοντας. Η εκπαιδευτική ταμπλέτα περιέχει τρεις τρόπους παιχνιδιού σε κάθε κάρτα: την μάθηση, την ακοή και τον εντοπισμό.

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Δείτε το online εδώ

8. Ράλι... καρτών

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που συνδυάζει την το μυαλό με την... ταχύτητα! Ο παίκτης που θα καταφέρει να μαζέψει τρεις φιγούρες αυτοκινήτων είναι και αυτός που θα βγει νικητής.

Τιμή: 16 ευρώ.

Για παιδιά από 6 ετών.

Δείτε το online

9. Παζλ 3D

Ένα εντυπωσιακό, τρισδιάστατο παζλ που προσφέρει στιγμές δημιουργικότητας αλλά και διασκέδασης στα παιδιά. Ο γιος σας θα πρέπει να συναρμολογήσει χωρίς κόλλα τα κομμάτια του παζλ και στο τέλος το τρισδιάστατο αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει, όχι μόνο εκείνον, αλλά και εσάς.

Τιμή: 9,99 ευρώ.

Για παιδιά από 8 χρονών.

Βρείτε το διαδικτυακά εδώ

10. Ξύλινο ποδοσφαιράκι

Το ποδοσφαιράκι είναι η κλασική αγάπη μικρών αλλά και.. μεγάλων παιδιών. Αγοράστε την διαχρονική, ξύλινη εκδοχή του και πάρτε απόφαση ότι ο σύντροφός μπορεί να το χρησιμοποιεί περισσότερο ακόμα και από τον γιο σας.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Για παιδιά από 5 έως 7 ετών.

Δείτε το στην σχετική ιστοσελίδα.

v