Τι δώρο να πάρετε στην κόρη σας για τα Χριστούγεννα

Τι δώρο να πάρετε στην κόρη σας για τα Χριστούγεννα

Μπορεί τα σχολεία να κλείνουν, το σπίτι να μυρίζει γλυκά και τα πάντα να είναι στολισμένα, αλλά τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα για έναν άλλον λόγο: την στιγμή που θα έρθει να ανοίξουν τα δώρα τους. Όταν ξυπνήσουν το πρωί των Χριστουγέννων και δουν κάτω από το δέντρο τα τυλιγμένα πακέτα με τις εκπλήξεις που κρύβουν, φροντίστε να είστε δίπλα τους για να δείτε την χαρά στο πρόσωπό τους. Και επειδή μπορεί να έχετε δυσκολευτεί σε περίπτωση που έχετε κόρη, αφού συνήθως τα κορίτσια είναι λίγο πιο απαιτητικά, εμπνευστείτε από τις ιδέες που ακολουθούν!

 Το ζωγραφόσπιτο της Peppa

Το χαριτωμένο γουρουνάκι, η Peppa, είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες των κοριτσιών! Τώρα μπορούν να διακοσμήσουν το σπίτι της, να ζωγραφίσουν τα έπιπλα και να το βάψουν όπως ακριβώς θέλουν. Το ζωγραφόσπιτο της Peppa, από την AS, μπορεί να κάνει ακόμα και εσάς να θέλετε να συμμετέχετε στο στήσιμο του σπιτιού της αξιολάτρευτης γουρουνίτσας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Βρείτε το online εδώ.

Ταινία «Ψυχρά και ανάποδα»

Η αγάπη των κοριτσιών για το «Ψυχρά και ανάποδα» είναι δεδομένη. Από την στιγμή που η ταινία κυκλοφόρησε έγινε ανάρπαστη από τις μικρές κυρίες. Γι' αυτό, αν η κόρη σας ανήκει στο φανατικό κοινό της ταινίας, επιλέξτε να της δωρίσετε το αντίστοιχο dvd που δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη!

Τιμή : 12,99 ευρώ.

Δείτε το online εδώ

Μηχανή Κατασκευής κοσμημάτων

Ποιο κορίτσι δεν τρελαίνεται για κοσμήματα; Ευκαιρία, λοιπόν, για την κόρη σας να σχεδιάσει τα δικά της κοσμήματα, επιλέγοντας μόνη της τις χάντρες και τα χρώματα που θα συνδυάσει. Να είστε σίγουρη πως θα της προσφέρει αρκετές ώρες απασχόλησης κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών!

Τιμή: 32,95 ευρώ.

Δείτε το διαδικτυακά εδώ

Σοκολατομηχανή

Ίσως το πιο «γλυκό» δώρο που θα μπορούσατε να πάρετε στην κόρη σας, ειδικά αν σας έχει δείξει ότι θέλει ν' ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική! Φτιάξτε μαζί -αν σας αφήσει- 3D σοκολάτες με διάφορα σχέδια και απολαύστε τις οικογενειακώς. Ένα δημιουργικό και πρωτότυπο δώρο από την AS που θα την ξετρελάνει. Δείτε τα γλυκά μαγειρέματα που μπορείτε να φτιάξετε παρέα, εδώ: 

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Βρείτε την εδώ

Κουκλοθέατρο- Κοκκινοσκουφίτσα

Εξάψτε την φαντασία της κόρης σας παίζοντας μαζί κουκλοθέατρο! Ζωντανέψτε το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας στο σαλόνι σας και αφήστε την να δημιουργήσει την ιστορία από την αρχή. Αν την αλλάξει, απλώς ακολουθήσετ τα χνάρια της.

Τιμή: 10 ευρώ.

Δείτε το online εδώ

Ψηφιακή κορνίζα με τις αναμνήσεις της!

Με μία ψηφιακή κορνίζα, μπορείτε να θυμίζετε στην κόρη σας τις πιο ευχάριστες στιγμές της! Συμπεριλάβετε φωτογραφίες από τα βρεφικά της χρόνια μέχρι τώρα και χαρίστε της ένα δώρο που θα της μείνει ακόμα και όταν μεγαλώσει.

Τιμή: 34,99

Ενδεικτικά, δείτε την εδώ

Το Ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης

Μπορεί τα παιδιά να μην τρελαίνονται για τα βιβλία, αλλά το συγκεκριμένο είναι δεδομένο ότι θα ενθουσιάσει κάθε κορίτσι. Αν θέλετε η κόρη σας να γίνει βιβλιοφάγος, «Το Ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης» είναι η καλύτερη επιλογή.

Τιμή: 11 ευρώ.

Ενδεικτικά, δείτε το online εδώ

Προσωποποιημένο παζλ!

 

Πώς θα σας φαινόταν αν κάνετε στην κόρη σας δώρο ένα παζλ στο οποίο απεικονίζεται η ίδια; Επιλέξτε ένα με χριστουγεννιάτικο φόντο ή ένα άλλο στο οποίο θα είναι σωστή... προιγκίπισσα! Σίγουρα πρόκειται για ένα ξεχωριστό δώρο που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Αγοράστε το online εδώ.

Μαγικό βιβλίο με τρικ

Αφήστε την κόρη σας να γίνει μία μικρή ... μαγισσούλα και να σας καταπλήξει με τις ιδιαίτερες ικανότητές της! Η μάγισσα θα πρέπει να μαντέψει με τα μυστικά της κόλπα, ποιος φανταστικός χαρακτήρας είναι ο καθένας από τους υπόλοιπους παίκτες.

Τιμή: 15,90 ευρώ.

Δείτε το online εδώ

Οργανώστε μία ημέρα μαζί της

Αν προτιμάτε να κάνετε δώρο στην κόρη σας κάτι ξεχωριστό που μείνει στην μνήμη της και σίγουρα δεν θα συμπέσει με το δώρο της νονάς, μπορείτε να οργανώσετε μία ημέρα εκδηλώσεων μόνο για εκείνη! Αγοράστε εισιτήρια για μία θεατρική παράσταση που θα της μείνει αξέχαστη, κάντε μία μονοήμερο εκδρομή σε κάποιο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο ή πηγαίνετε για... πατινάζ! Μία ολόκληρη ημέρα μαζί σας είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να της κάνετε.

Ενδεικτικά, πάρτε κάποιες ιδέες από σχετικό άρθρο του mama365

Ένα... φυτό!

Ίσως σας φαίνεται περίεργη και ασυνήθιστη ιδέα αλλά είναι κάτι που θα δείτε, προς έκπληξή σας, ότι θ' αρέσει στην κόρη σας. Πάρτε της μία όμορφη χρωματιστή γλαστρούλα, ένα σπόρο με το αγαπημένο της λουλούδι και χώμα και βοηθήστε την να το φυτέψει! Από τη στιγμή εκείνη, θα είναι η ίδια υπεύθυνη για το λουλούδι της και θα μάθει πως θα πρέπει να το περιποιείται!

v