20 παιδικά κρεβάτια που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

20 παιδικά κρεβάτια που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Η φαντασία μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια! Αν μάλιστα συνδυαστεί με πολύ μεράκι, αρκετά χρήματα και αγάπη για τα παιδιά τους το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Αντικείμενο του συγκεκριμένου πειράματος; Το παιδικό κρεβάτι! Δείτε, θαυμάστε και ζηλέψτε- με την καλή έννοια- πώς μερικοί ευφάνταστοι γονείς κατάφεραν να μετατρέψουν το κρεβάτι του παιδιού τους σε ολόκληρα έργα τέχνης. Οι εικόνες είναι... ακατάλληλες για παιδιά, γιατί αν τις δουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «ξεμυαλιστούν» και θα σας ζητήσουν ν' αλλάξουν κρεβάτι.

Κυνήγι θησαυρού

Σπαθιά, ξύλα έτοιμα για φωτιά, στόχος για τόξα και φυσικά πειρατικές σημαίες συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό για το κυνήγι θησαυρού.

Κάστρο για πριγκίπισσες

Όλα τα κορίτσια θέλουν να αισθάνονται πριγκίπισσες, ακόμα και όταν κοιμούνται. Μία ιδιαίτερη κατασκευή- κάστρο που θα ήθελαν ακόμα και οι μαμάδες! Σαν ένα σωστό πριγκιπικό κάστρο, στο πάνω μέρος του διαθέτει μία μεγαλοπρεπή βεράντα και τσουλήθρα στο πλάι.

Κρεβάτι- αυτοκίνητο

Ένα κανονικό αυτοκίνητο που αντί για σαλόνι διαθέτει... κρεβάτι! Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα φώτα, οι ρόδες, ακόμα και οι πινακίδες.

Εκτόξευση στο διάστημα

«Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;», «Αστροναύτης!». Η απάντηση που παίρνουν όσοι γονείς που έχουν γιους. Το παιδί ανεβαίνει στο κρεβάτι του μέσα από τον πύραυλο, ο οποίος, εκτός από φωτάκια, βγάζει και καπνούς την ώρα της εκτόξευσης!

Για ζεστές αγκαλιές

Πολλοί γονείς δίνουν στο παιδί τους το αγαπημένο του αρκουδάκι για να κοιμηθεί πιο εύκολα. Κάποιοι, πιο «προχωρημένοι», αποφάσισαν να κάνουν το αρκουδάκι του... κρεβάτι για να μην το αποχωρίζεται ποτέ το παιδί τους.

Δεντρόσπιτο για περιπέτειες

Ένα δεντρόσπιτο στο παιδικό δωμάτιο; Το κατά πόσο θα κοιμάται το παιδί σ' αυτό το κρεβάτι είναι ένα ερώτημα, γιατί το πιθανότερο είναι να περνάει όλη του την ώρα εκεί παίζοντας.

Για μικρούς πιλότους

Τα λόγια είναι περιττά... Ο τυχερός ιδιοκτήτης αυτού του κρεβατιού μάλλον ονειρεύεται κάθε βράδυ ότι πετάει πολύ ψηλά!

Ράλι... ύπνου

Κατασκευή- υπερπαραγωγή στημένη άψογα! Εκτός από το κρεβάτι- αγωνιστικό αυτοκίνητο, στο πάνω μέρος του διαθέτει χώρο για παιχνίδι. Η ειδική αντλία για βενζίνη συμπληρώνει ιδανικά το σκηνικό.

Για τους αθλητές

Μία δημιουργία που θυμίζει περισσότερο παιδότοπο παρά κρεβάτι. Το παιδί ανεβαίνει μέσα από την τεράστια μπάλα και κατεβαίνει από την τσουλήθρα.

Ταξίδι στην χώρα του ποτέ

Το πλοίο του Πήτερ Παν... αιωρούμενο σε ένα παιδικό δωμάτιο. Και πώς φτάνεις μέχρι το κρεβάτι; Περνώντας μία εξωτική γέφυρα! Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η άμαξα της Σταχτοπούτας

... σε κρεβάτι! Η πιο παραμυθένια εκδοχή κρεβατιού που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ. Για μικρές αλλά και μεγάλες πριγκίπισσες.

Αερόστατο

Κρεβάτι-αερόστατο για τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα πιο απίθανα όνειρα και να φεύγουν μακριά όταν κοιμούνται!

Κουκλόσπιτο

Γιατί κουκλόσπιτα δεν υπάρχουν μόνο για τις κούκλες-μινιατούρες αλλά και για τις πραγματικές κούκλες! Παράθυρα, τσουλήθρα, κουρτινάκια όλα στην απόχρωση του ροζ.

Για μικρούς πειρατές

Πόσο εντυπωσιακό μπορεί να είναι ένα παιδικό κρεβάτι; Ένα πειρατικό καράβι- σχεδόν σε φυσικό μέγεθος- είναι η τέλεια δημιουργία για επίδοξους πειρατές

Στο στόμα του δεινοσαύρου

 

Μία κάπως... τρομακτική κουκέτα για ατρόμητα παιδιά, αλλά και για τους θαυμαστές του Jurassic Park. Η άγρια φύση ζωγραφισμένη στους τοίχους, αλλά και στο πάτωμα, ταιριάζει απόλυτα με το σκηνικό!

Σπίτι Ινδιάνων

Για τους λάτρεις της Άγριας Δύσης, το κλασικό σπίτι των Ινδιάνων έρχεται σε... κρεβάτι! Μόνο ο καπνός λείπει. 

Σχεδία για ταξίδια

Ένα κρεβάτι για πολλές θαλάσσιες περιπέτειες. Καπετάνιος μπορεί να είναι φυσικά μόνο ο ιδιοκτήτης του!

Σπίτι

Ένα κρεβάτι- ολόκληρο σπίτι για παιδιά που αισθάνονται από μικρά ανεξάρτητα! Παράθυρα, κουρτίνες, ακόμα και γλάστρες με λουλούδια κάνουν το κάτω μέρος του σπιτιού ιδιαίτερο.

Έμπνευση από τα Minions

Τα Minions είναι παγκόσμια «τρέλα» των παιδιών. Γι' αυτό, κάποιοι γονείς αποφάσισαν να κάνουν τα αυτοκίνητά τους... κρεβάτι.

Κρεβάτι- φορτηγάκι

Ένα φορτηγό ιδανικό για άνετο... ύπνο! Με φώτα στην κορυφή που αναβοσβήνουν και προμηνύουν τον... ερχομό του!

 

v