12 ιδέες διακόσμησης για να κάνετε το κοριτσίστικο δωμάτιο παραμυθένιο

12 ιδέες διακόσμησης για να κάνετε το κοριτσίστικο δωμάτιο παραμυθένιο

Είτε η κόρη σας είναι ενός έτους είτε δεκατεσσάρων, είναι πολύ λογικό να θέλετε να της προσφέρετε τη δυνατότητα να κοιμάται, να ξυπνά, να διαβάζει και να παίζει σε έναν χώρο φωτεινό, χρωματιστό, μοντέρνο και ζεστό που της ταιριάζει και της φτιάχνει το κέφι. Συγκεντρώσαμε tips και εύκολες ιδέες διακόσμησης ειδικά για να φτιάξετε το δωμάτιο της κόρης σας όπως της αξίζει: παραμυθένιο, πριγκιπικό και τρισχαριτωμένο!

Ξεχωριστοί τοίχοι, για το ξεχωριστό σας κοριτσάκι

Μπορείτε να ντύσετε το δωμάτιό της κόρης σας με μια ταπετσαρία της προτίμησής της, που θα ζεστάνει τον χώρο δίνοντάς του μια vintage πινελιά.

Κάντε το δωμάτιό της ονειρικό, ζωγραφίζοντας συννεφάκια στους τοίχους.

Ανακαλύψαμε αυτό το τέλειο κόλπο: αν πιάνουν τα χέρια σας στο βάψιμο, μπορείτε να τυλίξετε χοντρή κλωστή γύρω από το ρολό, για ένα τύπου animal print αποτέλεσμα.

Ένα μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου ή ακόμη και μια ζωγραφιά της μικρής σας, μπορούν να δώσουν στο δωμάτιό της χρώμα.

Φτιάξτε της μια γωνιά για να διαβάζει

Με μεγάλα μαξιλάρια, μια κουνουπιέρα και φωτάκια, μπορείτε να φτιάξετε μια κοριτσίστικη φωλιά διαβάσματος, αν είναι ακόμη μικρή...

...ή μια πιο εφηβική γωνιά.

Σε ποιο κοριτσάκι δεν αρέσουν οι καρδούλες;

Συγκεντρώστε μαζί φωτογραφίες της οικογένειάς σας, των φίλων της ή οτιδήποτε άλλο της αρέσει και κολλήστε της στον τοίχο σε σχήμα καρδιάς.

Για πιο μικρά κοριτσάκια, είναι ιδανική η επιλογή αυτής της... μπουγάδας από καρδιάς, που μπορείτε να σχεδιάσετε και να κόψετε μόνες σας σε πολύχρωμα χαρτόνια.

Περισσότερα από ένα φωτιστικά

Για να κάνετε τον χώρο πιο ζεστό και φιλόξενο, κρεμάστε περισσότερα από ένα φωτιστικά, τα οποία μπορεί να έχουν και μόνο διακοσμητικό ρόλο.

Λαμπάκια για ονειρική ατμόσφαιρα

Για να έχει το κοριτσάκι σας όνειρα γλυκά, κρεμάστε γύρω από το κρεβάτι της, στο ταβάνι ή πάνω από το γραφείο της λαμπάκια και φωτάκια.

...Και κουνουπιέρες για πριγκιπική ατμόσφαιρα

Ποιος είπε ότι μία κουνουπιέρα είναι αρκετή; Μπορείτε να κρεμάσετε δύο, δεξιά και αριστερά του κρεβατιου της, για νιώθει σαν μικρή πριγκίπισσα.

DIY χαρτοκατασκευές στους τοίχους

Φτιάξτε με την μικρή σας πολύχρωμους ανεμόμυλους και κολλήστε τους στον τοίχο με blu tack.

Ή, μπορείτε να κόψετε μεγάλους, πολύχρωμους δίσκους και να τους κολλήσετε στον τοίχο, κάνοντάς τον πουά. Για να είναι οι βούλες σας σταθερές, μπορείτε να κολλήσετε τους πολύχρωμους δίσκους πάνω σε ίδους από φελλό.

Vintage διακόσμηση με παλιό πατζούρι βαμμένο ροζ

Αν αλλάξατε πρόσφατα κουφώματα στο σπίτι ή στο χωριό ή για οποιοδήποτε λόγο έχει βρεθεί στην κατοχή σας ένα παλιό πατζούρι, μην το πετάξετε! Βάψτε το ροζ και κρεμάστε τον στο δωμάτιο της κόρης σας.

Πολύχρωμες πινελιές στην καρέκλα της

Αν στο δωμάτιό της υπάρχει κάποια τέτοια καρέκλα, τότε μπορείτε να τυλίξετε την πλάτη της με κλωστή σε διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας.

Και μια μικρή, πριγκιπική πινελιά στην κουρτίνα της

Αν η μικρή σας ντύθηκε πέρσι τις Απόκριες Πριγκίπισσα Τάδε, τότε μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε διακοσμητικά την τιάρα της, μ' αυτό τον τρόπο:

Το δωμάτιό της μπορούν να διακοσμήσουν τα δικά της έργα τέχνης

Κρεμάστε τα δικά της έργα τέχνης στο δωμάτιό της -λίγα πράγματα στον κόσμο έχουν την αισθητική αξία μιας παιδικής ζωγραφιάς.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v