4 προϊόντα Pharmasept για την καλύτερη βρεφική περιποίηση του μωρού σας!

4 προϊόντα Pharmasept για την καλύτερη βρεφική περιποίηση του μωρού σας!

Το μωρό σας μόλις γεννήθηκε και ήδη διανύει τις πρώτες μέρες του! Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πόσο απαλή και τρυφερή είναι η επιδερμίδα του, πόσο ευαίσθητα είναι ακόμα διάφορα σημεία του σώματός του και, πολύ περισσότερο, πόσο έχει την ανάγκη σας ώστε η καθημερινότητά του να είναι εύκολη και ήρεμη. Αφήστε στην άκρη το άγχος και την ανησυχία και επικεντρωθείτε στις καλύτερες προτάσεις από βρεφικά προϊόντα που διατηρούν το μωρό σας στεγνό και βαθιά ενυδατωμένο με τα top δερμοκαλλυντικά προϊόντα από την ελληνική εταιρεία Pharmasept.

 

Ώρα για μπάνιο!

Το Tol Velvet Soft Milk Bath συνίσταται για το καθημερινό ντουζ του μωρού σας, έχοντας αντιφλογιστικές, αντιερεθιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Περιέχει φυσικά έλαια χαμομηλιού, λάδι βρώμης και λάδι καλέντουλας, με λιπαρά οξέα Ω3-Ω6 και προβιταμίνη Β5.

Χωρίς σαπούνι, δερματολογικά ελεγμένο!

Αποκτήστε το τώρα μόνο με 6.93€!

Τέρμα στα συγκάματα!

Ιδανική κρεμούλα με υποαλλεργική σύνθεση, για κάθε αλλαγή πάνας. Η ειδική σύστασή της δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στην βρεφική επιδερμίδα, προφυλάσσοντάς την από διάφορες μολύνσεις. Με μία μόνο χρήση, το μωρό σας ανακουφίζεται, ενυδατώνεται και προστατεύεται!

Η Tol Velvet Baby Extra Calm Cream είναι κλινικά μελετημένη στο Iταλικό ινστιτούτο Farcoderm!

Extra ενυδάτωση και απαλότητα

Η 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο σε συνδυασμό με τα φυτικά έλαια, μπορεί να απλωθεί τόσο σε σώμα όσο και σε πρόσωπο, χαρίζοντας super ενυδάτωση και προστασία από την ξηρότητα. Περιέχει καρδαμέλαιο και λάδι ιπποφαές, για άμεσα αποτελέσματα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα. Βρείτε το εδώ σε μοναδική τιμή!

Ιδανικό και για την μαμά, για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης!

Στιγμιαίος καθαρισμός

Τα Tol Velvet Baby Soft Wipes είναι ένα συνονθύλευμα από Aloe Vera, έλαιο χαμομηλιού, πανθενόλη, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε. Τι καλύτερο για το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι; Καθαρίζουν αποτελεσματικά ακόμα και δύσκολους λεκέδες από μαρκαδόρο. Το κούμπωμά τους είναι ασφαλείας για την απαραίτητη διατήρηση της υγρασίας. Αποκτήστε τα σε super τιμή!

Χωρίς οινόπνευμα, με υπέροχο άρωμα φρούτων!

Χρήσιμα tips στην νέα μαμά

1. Όταν καθαρίζετε την ευαίσθητη περιοχή του μωρού σας, η φορά πρέπει να είναι από μπροστά προς τα πίσω για την αποφυγή ουρολοίμωξης, σηκώνοντας ελαφρά τα ποδαράκια του από τους αστραγάλους.

2. Αφήστε το μωρό σας γυμνό για δέκα λεπτά (εφόσον η θερμοκρασία του δωματίου είναι η κατάλληλη) μέχρι την επόμενη αλλαγή της πάνας, για να στεγνώνει καλύτερα και να αερίζεται σωστά το δερματάκι του.

3. Προτιμήστε να κάνετε μπάνιο το μικρό σας το βράδυ για να κοιμάται πιο ήρεμα.

4. Κρατήστε το μωρό σας από την κοιλίτσα του, για να το πλύνετε τοπικά, εστιάζοντας εκεί το κέντρο βάρους. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος!

Αποκτήστε τα παραπάνω προϊόντα με έκπτωση -30% από το online φαρμακείο PharmacyOnAir ή κερδίστε τα εντελώς δωρεάν λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για μαμάδες από εδώ.

 

 

v