Πώς θα κάνω τον άντρα μου να με ξαναερωτευτεί

Πώς θα κάνω τον άντρα μου να με ξαναερωτευτεί

Όπως είναι φυσικό, οι μακροχρόνιες σχέσεις και ειδικά εκείνες που καταλήγουν σε γάμο, περνούν από σαράντα κύματα: οι χαρές εναλλάσσονται καθημερινά με τις στενοχώριες και τα γέλια με τους καβγάδες. Αρχικά, αυτό είναι και το «αλατοπίπερο» σε μια σχέση! Όσο περνάει ο καιρός, όμως, η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις και η φροντίδα των παιδιών αποξενώνουν το ζευγάρι και ο έρωτας χάνεται... Ωστόσο, μπορείτε να τον ξαναφέρετε στην ζωή σας και να ξαναζήσετε με τον άντρα σας ένα δεύτερο και διαρκή μήνα του μέλιτος!

Θυμηθείτε πώς τον αποπλανήσετε όταν γνωριστήκατε

Εδώ δεν έχουμε να σας προτείνουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να φρεσκάρετε τη μνήμη σας. Θυμηθείτε πώς τον γοητεύσατε, τι του άρεσε όταν ακόμα ήσαστε στην αρχή της σχέσης σας και επαναφέρετέ το στο προσκήνιο. Εγγυημένη επιτυχία!

Ντυθείτε γι' αυτόν!

Όλες οι νοικοκυρές και μαμάδες αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο ν' αποχωριστείτε τα παλιά φανελάκια και τις φόρμες του άντρα σας και τις παντόφλες-αρκουδάκια που φοράτε όλη μέρα. Αν θέλετε, όμως, να τον κάνετε να σας ξαναερωτευτεί, είναι το πρώτο βήμα για να πετύχετε τον στόχο σας! Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κυκλοφορείτε με τα ψηλοτάκουνα και με τη βλεφαρίδα «κάγκελο» μέσα στο σπίτι.

Αρχίστε να ντύνεστε λίγο πιο προσεγμένα και θηλυκά, ανάλογα πάντα με το στυλ σας! Οι άντρες πάντα προσέχουν τέτοιες διαφορές και είναι σίγουρο ότι έστω και μια μικρή μεταμόρφωση δεν θα του περάσει απαρατήρητη.

Ή ξεντυθείτε γι' αυτόν...

Το σεξ μετά το γάμο και τα παιδιά γίνεται πιο ...διαδικαστικό και οι περισσότερες γυναίκες το βλέπουν σαν υποχρέωση, σκεπτόμενες ίσως «άντε να τελειώνουμε, έχουμε και δουλειές!». Καλώς ή κακώς, όμως, είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση. Γι' αυτό, φροντίστε να το ξαναβάλετε στο πρόγραμμα για να το απολαύσετε πάλι και εσείς. Ξεθάψτε τα πιο sexy εσώρουχα που έχετε και αποπλανήστε τον! Αυτά μαζί με λίγο άρωμα αρκούν για να θυμηθείτε τα πρώτα βράδια του έρωτά σας.

Αν, μάλιστα, έχετε την ευκαιρία να μείνετε ένα βράδυ οι δυο σας σπίτι, χωρίς τα παιδιά, οργανώστε μια πικάντικη ερωτική νύχτα, όπως παλιά!

Να τον ακούτε!

Ας το παραδεχτούμε: οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουμε να υποτιμάμε τη γνώμη του συντρόφου μας και να κάνουμε το δικό μας. Κάποιες άλλες, πάλι, ρωτάμε τη γνώμη του για να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο! Έτσι, όμως, τον αφήνετε στην «απ' έξω» και του δείχνετε ότι η γνώμη του δεν έχει αξία για σας.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργη συμβουλή για να τον κάνετε να σας ξαναερωτευτεί, αλλά σίγουρα θα βάλει το λιθαράκι της. Ζητήστε τη γνώμη του για πράγματα απλά, όπως για παράδειγμα από το ποια μπλούζα πιστεύει ότι σας πάει περισσότερο μέχρι τα πιο σημαντικά, όπως ένα θέμα για το σχολείο των παιδιών.

Με τον τρόπο αυτό του δείχνετε ότι τον υπολογίζετε. Η επικοινωνία, εξάλλου, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε μια σχέση.

Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί, χωρίς εκείνον!

Ίσως σκεφτείτε ότι κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με το θέμα μας, αλλά δεν ισχύει. Πηγαίνετε για καφέ με τις φίλες σας, και κυνηγήστε τα ενδιαφέροντά σας, ανάλογα φυσικά με τον διαθέσιμο χρόνο σας. Όσο πιο καλά περνάτε, τόσο πιο ερωτεύσιμη θα γίνετε.

Δείξτε του την τρυφερότητά σας, ακόμα και δημόσια!

Η αποξένωση των ζευγαριών οφείλεται εν μέρει και στην μη ύπαρξη σωματικής επαφής. Προσπαθήστε να μην είστε «δύο ξένοι», τόσο στις ιδιωτικές σας στιγμές όσο και στις εξόδους σας. Μια αγκαλιά ή ένα φιλί, όσο ασήμαντα και αν σας φαίνονται, ακόμα και αν σκέφτεστε ότι «αυτά δεν είναι για μας, είναι για τα λυκειόπαιδα!», είναι σημάδια τρυφερότητας και αγάπης που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Οργανώστε ρομαντικές βραδιές

Ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο που πήγατε στο πρώτο σας ραντεβού, ή ακόμα ένα δείπνο που θα ετοιμάστε εσείς σπίτι, μια μέρα που θα είστε μόνοι σας, θα βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε να ξανακερδίσετε την ...καρδιά του άντρα σας. Θυμηθείτε κάποιες από τις πιο ρομαντικές και ερωτικές στιγμές σας σαν ζευγάρι και πείτε του ποιες απ' αυτές θα θέλατε να επαναλάβετε στο μέλλον. Αν τελικά δεν προλάβετε να φάτε, ακόμα καλύτερα!

Τέλος στην γκρίνια!

Τα αστεία που κάνουν οι άντρες για τη γκρίνια των γυναικών είναι αμέτρητα. Αυτό, όμως, σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να μας προβληματίσει. Μήπως, όντως συνηθίζουμε να παραπονιόμαστε με το παραμικρό και να μεγαλοποιούμε πολλές καταστάσεις; Ακόμα και αν κάνει κάποιο λάθος ή κάτι με το οποίο πολύ απλά δε συμφωνείτε, μην αρχίσετε τις φωνές! Συζητήστε ήρεμα μαζί του και δείξτε κατανόηση. Αν σας πει «συγγνώμη», δεχτείτε την χωρίς να του το κρατήσετε «μανιάτικο».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v