Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει ότι το μητρικό γάλα είναι θαυματουργό!

Αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει ότι το μητρικό γάλα είναι θαυματουργό!

Λέγεται πως τo μητρικό γάλα, ο «υγρός χρυσός», αλλάζει από φορά σε φορά (ή από τάισμα σε τάισμα, αν θέλετε) ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού που θηλάζει. Συνήθως οι αλλαγές αυτές περνούν απαρατήρητες, ωστόσο μια μαμά από το Αρκάνσας των Η.Π.Α., διαπίστωσε με… γυμνό μάτι μια τεράστια αλλαγή στο γάλα της αφού τάισε την κόρη της που είχε αρρωστήσει.

Βλέποντας την διαφορά στο γάλα πριν και μετά την ασθένεια της μικρής της, ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη της τεράστιας προσφοράς του μητρικού γάλακτος!

Η Mallory Smothers τοποθετούσε στο ψυγείο σακουλάκια με μητρικό γάλα που είχε αντλήσει με το θήλαστρό της, όταν παρατήρησε την εμφανή διαφορά ανάμεσα στο άσπρο χρώμα του γάλακτος που είχε αντλήσει την προηγούμενη ημέρα και του κιτρινωπού που είχε αντληθεί το ίδιο πρωί. Η Mallody αντιλήφθηκε ότι η διαφορά στις δύο «δόσεις» γάλακτος σχετίζεται με την ασθένεια της κόρης της που εκδηλώθηκε το προηγούμενο βράδυ και εντυπωσιασμένη από τη σοφία του σώματός της δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία που… μιλάει από μόνη της!

Πηγή: popsugar.com

v