Πώς να έρθετε σίγουρα σε οργασμό

Πώς να έρθετε σίγουρα σε οργασμό

Ίσως να αισθάνεστε λίγο αδικημένες βλέποντας με πόση ευκολία κορυφώνει ο σύντροφός σας. Όμως ο γυναικείος οργασμός δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν είστε η μόνη που δυσκολεύτηκε να τα καταφέρει. Για τους άντρες τα πράγματα είναι μάλλον απλά αλλά για εμάς τόσο ανατομικά όσο και ψυχολογικά το παιχνίδι δυσκολεύει. Μη βαρυγκωμείτε και μην απελπίζεστε, ο οργασμός είναι γένους θηλυκού και θα σας το αποδείξουμε.

Κλειτορίδα, αυτός ο καλός φίλος

Στο γυναικείο σώμα υπάρχει ένα όργανο αποκλειστικά σχεδιασμένο να μας φέρνει τη χαρά. Ναι, είναι η κλειτορίδα και έχει μερικές απίστευτες ιδιότητες. Περιέχει 8.000 νευρικές απολήξεις που στόχο έχουν την ικανοποίηση μας, όταν το αντρικό όργανο έχει μόλις τις μισές! Όταν ερεθίζεται έρχεται σε στύση (συγκεκριμένα το μέγεθος της μπορεί να τριπλασιαστεί) η οποία δεν είναι ορατή, αφού εμείς βλέπουμε μόνο το ένα τρίτο της και ο κλειτοριδικός οργασμός μπορεί να διαρκέσει έως και μισό λεπτό, χρόνος διπλάσιος από αυτόν του μέσου άντρα.

Αν ακόμα ψάχνετε τον οργασμό σας ή τον έχετε βρει αλλά δεν έρχεται πάντα στα ραντεβού σας, οι παρακάτω συμβουλές θα φωτίσουν το δρόμο της απόλαυσης.

Ανακαλύψτε το σώμα σας...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ρίξατε μια κοντινή ματιά στα γεννητικά σας όργανα; Πόσο σίγουρη είστε ότι γνωρίζετε την ανατομία σας; Πάρτε ένα καθρεφτάκι και ελέγξτε προσεκτικά την περιοχή. Βρείτε που είναι η κλειτορίδα σας, που βρίσκεται η ουρήθρα, από πού ξεκινάει και που τελειώνει ο κόλπος σας και γενικά επεξεργαστείτε την περιοχή.

...και ασχοληθείτε μαζί του

Το επόμενο βήμα το φαντάζεστε. Η αυτοϊκανοποίηση είναι η μισή αρχοντιά και δεν υποκαθίσταται από το σεξ, αφού κανένας άλλος δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς αισθάνεστε και πού. Βρείτε μόνη τα «κουμπιά» σας και εξασκηθείτε με την ψυχή σας! Έτσι, θα είστε... προπονημένη και σίγουρη για το τι θέλετε και πώς το θέλετε όταν έρθει η ώρα της ερωτικής συνεύρεσης.

Πού να... ψάξω;

Αν και κανείς δεν μπορεί να σας υποδείξει το ακριβές σημείο που βρίσκεται η πηγή της απόλαυσης, ένα μικρό tip για όσες ψάχνουν το σημείο g και τον κολπικό οργασμό είναι το εξής: σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο g βρίσκεται στο άνω εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου σε βάθος τριών έως πέντε εκατοστών.

Καθοδηγήστε τον άφοβα!

Η αγάπη θέλει δύο και ο δεύτερος δεν είναι μέσα στο… κεφάλι σας. Δώστε στον σύντροφό σας την απαραίτητη καθοδήγηση. Τίποτα δεν θεωρείται αυτονόητο -ούτε η ένταση, ούτε η ταχύτητα, ούτε η πίεση που χρειάζεται να ασκηθεί.

Αν ντρέπεστε να μιλήσετε και να δώσετε λεκτικά τα φώτα σας, τότε μπορείτε με τρόπους πιο διακριτικούς να δείξετε τι σας αρέσει και τι όχι. Αναστενάξτε και... μην αναστενάζετε, σφίξτε τον πάνω σας ή χαλαρώστε τη «λαβή» σας και κάντε με όποιο τρόπο μπορείτε σαφές πότε νιώθετε ενθουσιασμένη και πότε κάπως αδιάφορη.

Ποια στάση να κρατήσω;

Δοκιμάστε στάσεις που θα επιτρέπουν στην κλειτορίδα σας να... συμμετέχει στο σεξ. Προτιμήστε στάσεις που επιτρέπουν στην τριβή να κάνει το θαύμα της, αφού οι περισσότερες γυναίκες δεν ολοκληρώνουν μόνο με τη διείσδυση. Όταν, για παράδειγμα, είστε εσείς ή εκείνος από πάνω, στην κλειτορίδα ασκείται η πολυπόθητη για τον οργασμό τριβή. Αντίστοιχα, σε στάσεις όπου τα πόδια είναι πιο ψηλά από τη λεκάνη σας, ο κόλπος στενεύει δημιουργώντας την αίσθηση ότι η διείσδυση γίνεται πιο βαθιά ή/και έντονη.

Δείτε μερικές... οργασμικές στάσεις που συγκεντρώσαμε σε παλιότερο άρθρο μας.

Εναλλακτικές υπάρχουν 

Ωστόσο επειδή ο χρόνος που χρειάζεστε για να κορυφώσετε μπορεί να είναι και διπλάσιος από αυτόν που χρειάζεται ο σύντροφός σας (δεν φταίτε εσείς, έτσι γεννηθήκαμε) δοκιμάστε και άλλους τρόπους για να φτάσετε σε οργασμό. Τα φιλάκια στην ευαίσθητη περιοχή με την κατάλληλη καθοδήγηση από εσάς μπορούν να κάνουν θαύματα, όπως και τα διάφορα βοηθήματα (ένα απλό λιπαντικό θα βελτιώσει πολύ τη σεξουαλική εμπειρία).

Χαλαρώστε και απολαύστε

Οι γυναίκες είμαστε πιο εγκεφαλικές από τους άντρες, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε οργασμό αν είστε αγχωμένη και το σκέφτεστε συνέχεια. Πόσο μάλλον αν ταυτόχρονα τρέχουν στο μυαλό σας παιδιά, υποχρεώσεις, λογαριασμοί και δουλειές.

Χρειαζόμαστε τον κατάλληλο χώρο και χρόνο για να τα καταφέρουμε. Φτιάξτε ωραία ατμόσφαιρα, πιείτε ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσετε, φλερτάρετε με το σύντροφό σας και δώστε χρόνο στα προκαταρκτικά παιχνίδια μέχρι να αισθανθείτε ότι πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε στο σεξ -είναι πιο πιθανό να κορυφώσετε αν η πράξη συμβεί τη στιγμή που το θέλετε πολύ.

Με δυο λόγια, αυτό που χρειάζεται είναι εξάσκηση και χαλάρωση. Ξεκλειδώστε μόνες ή με παρέα τον εαυτό σας, αφήνοντας στην άκρη τις αναστολές, και κάντε σεξ με το κεφάλι σας άδειο από έννοιες!

v