8 στάσεις για... προχωρημένους που πρέπει να δοκιμάσετε!

8 στάσεις για... προχωρημένους που πρέπει να δοκιμάσετε!

Γιατί να κάνεις απλά «καλό», «ικανοποιητικό» ή «αποτελεσματικό» σεξ, όταν μπορείς  να κάνεις τις νύχτες σου (εντάξει, ένα μισάωρο από τις νύχτες σου) συναρπαστικές, απρόβλεπτες και γεμάτες πυροτεχνήματα; Οι σχέσεις θέλουν πότισμα και το σεξ φαντασία, γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για σας οκτώ στάσεις που θα σπάσουν το κατεστημένο, θα φέρουν τα πάνω-κάτω και θα δώσουν στην ερωτική σας ζωή αυτό που (ενδεχομένως) της έλειπε: πάθος.

Ναι, δεν είναι όλες εύκολες. Ναι, καμιά φορά ντρεπόμαστε να προχωρήσουμε το σεξ ένα βήμα παρά πέρα ακόμη και με τον άνθρωπο που συμβιώνουμε επί χρόνια. Αξίζει όμως τον κόπο να δοκιμάσει κανείς να δώσει ένα γερό χαστούκι στην ερωτική ρουτίνα και να πλατουρίσει στα νερά του άγνωστου, παθιασμένου σεξ.

Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο

Ή μήπως... απ' την κόλαση; Για κάποιους μια μικρή δόση βίας στο σεξ είναι ρουτίνα, ενώ για κάποιους άλλους είναι ταμπού. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, τότε σε εσάς απευθυνόμαστε, αγαπητοί αναγνώστες. Αφεθείτε ελεύθεροι, αφήστε να βγει από μέσα σας ο/η πορνοστάρ που λαγοκοιμάται και δώστε στην ελεγχόμενη, «απαλή» βία μια ευκαιρία. Στάσεις όπως η εικονιζόμενη μπορούν να απογειωθούμε με μερικές μαλακές ξυλιές. 

Ο ψαλιδοπόδης

Γενικά, από μια sexy λίστα με καυτές στάσεις, δεν μπορεί να λείπει η κλασική επιλογή του σεξ σε τραπέζι/ γραφείο/ κουζίνα/ πλυντήριο. Πείτε «ναι» στο «εδώ και τώρα» σεξ, όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία και προσθέστε μια επαναστατική πινελιά: φέρτε τα πόδια σας στο ύψος των ώμων του καλού σας τεντωμένα και σταυρώστε τα εναλλάξ με τη βοήθειά του. Η διείσδυση θα γίνει πιο έντονη και η απόλαυση θα εκτοξευτεί.

Ανάποδα έρχεται η όρεξη

Όλοι ξέρουμε την γνωστή κι αγαπημένη στάση με τη γυναίκα από πάνω. Πολλοί εξ ημών ξέρουμε και την επίσης κλασική στάση της «ανάποδης καουμπόισσας», όπου η γυναίκα είναι πάνω στον σύντροφό της με γυρισμένη την πλάτη. Σ' αυτή την παραλλαγή η κλειτοριδική διέγερση είναι εγγυημένη, αφού σας προτείνει να ξαπλώσετε εντελώς, να στηριχτείτε στους αγκώνες σας και να αναλάβετε τα ηνία καθορίζοντας τον ρυθμό που σας... εξυπηρετεί. 

69 αποχρώσεις της (αμοιβαίας) απόλαυσης

Το 69 πολλοί το αγάπησαν, λίγοι όμως το τιμούν σε σταθερή βάση. Πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα με την προοπτική να καθίσουν κυριολεκτικά πάνω στο πρόσωπο του καλού τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι αφενός θα απολαύσει τη θέα κι αφετέρου η αμοιβαία προσφορά απόλαυσης είναι μια πράξη γενναιοδωρίας που δεν χρειάζεται να περιβάλλεται από αιδώ. Πάρτε λοιπόν την πρωτοβουλία και βάλτε το 69 στην ερωτική σας ζωή -το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα χάσει.

Βάλε ένα... ποδαράκι να βοηθήσεις

Η κυρία του σκίτσου ανοίγει νέους ορίζοντες στην προαναφερθείσα στάση «ανάποδη καουμπόισσα»: τοποθετεί το πόδι του συντρόφου της ανάμεσα στα δικά της για να προσφέρει στον εαυτό της μερικούς έξτρα πόντους απόλαυσης. Στο άλλο σας μισό δεν θα κοστίσει τίποτα κι εσείς θα κερδίσετε την πολυπόθητη κλειτοριδική διέγερση -σημειώστε το νοερά, λοιπόν.

Στην κόψη του κρεβατιού

Ξαπλώστε μπρούμυτα και φέρτε τη μέση σας στην άκρη του κρεβατιού. Βάλτε τις παλάμες σας στο πάτωμα και στηρίξτε σ' αυτές το βάρος σας. Κουμάντο θα κάνει κυρίως το αντικείμενου το πόθου σας, όμως αυτή η στάση θα σας επιτρέψει να συμμετέχετε κι εσείς και να καθορίσετε τον ρυθμό και την ταχύτητα της πράξης. 

Τρελή για δέσιμο

Υπάρχει μια αξιοπρόσεκτα μεγάλη μερίδα πληθυσμού στις μέρες μας που τοποθετεί το bondage sex στην κορυφή της λίστας των ερωτικών φετίχ της. Είναι δύσκολο να βρεθείς ξαφνικά να ζητάς από τον καλό σου να σε αλυσοδέσει ή να σε τυλίξει σαν ρολό κοτόπουλο με σχοινιά -το παραδεχόμαστε. Ένα μαντήλι στα μάτια ή το απλό δέσιμο των χεριών του ενός ή του άλλου είναι σεξουαλικά παιχνίδια εύκολα και προσιτά στον καθένα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαλλαγείτε από τις αναστολές σας.

Καθίστε αναπαυτικά

Γι' αυτή τη στάση δεν θα χρειαστεί ούτε να κοπιάσετε, ούτε να γίνετε ο απόλυτος πρωτοπόρος. Απλώς... καθίστε αναπαυτικά πάνω στον σύντροφό σας, στο πλάι, στηρίζοντας το βάρος σας στις παλάμες και τα πέλματά σας. Η στάση αυτή θα σας δώσει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και η εικόνα σας σίγουρα θα (σ)εξιτάρει τον παρτενέρ σας. 

Οι φωτογραφίες προέρχονται απο το cosmopolitan.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v