Γενναία μαμά δείχνει πώς πραγματικά είναι το σώμα της μετά τον τοκετό

Γενναία μαμά δείχνει πώς πραγματικά είναι το σώμα της μετά τον τοκετό

Η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα που όμως αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στο σώμα κάθε γυναίκας. Η Αυστραλιανή blogger Haddas Ancliffe αποφάσισε να δημοσιοποιήσει σε προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφίες με τις ραγάδες και την χαλάρωση που της άφησε η γέννηση του μωρού της. Οι αντιδράσεις ποικίλλουν, είτε θετικές είτε αρνητικές, ωστόσο σίγουρα οι φωτογραφίες δεν πέρασαν απαρατήρητες σε κανέναν.

«Το σώμα μου έχει χαλαρώσει, έχει σημάδια, τα στήθη μου δεν είναι ομοιόμορφα, αλλά είμαι ακόμα γοητευτική!», αναφέρει χαρακτηριστικά η Haddas. «Όταν κάνεις παιδιά, δεν σημαίνει ότι δεν δείχνεις πια όμορφη όταν φοράς μπικίνι, απλά ότι δείχνεις διαφορετικά όμορφη. Όταν έχεις το σώμα μιας μητέρας, είσαι απλά περήφανη.»

Η νέα μητέρα φωτογραφίζει την περιοχή της κοιλιά της φορώντας μαγιό και εσώρουχα και δηλώνει περήφανη γι' αυτό!
Η Haddas συνέχισε να... προκαλεί το κοινό της όταν ανέβασε μια φωτογραφία που την απεικονίζει να θηλάζει δημόσια στον γάμο του αδελφού της.

Είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες νέες μητέρες σοκάρονται όταν βλέπουν το αλλαγμένο σώμα τους για πρώτη φορά μετά τη γέννα, όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι στην πραγματικότητα είναι πιο όμορφες από πριν γιατί μ' αυτό το σώμα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο θαύμα!

Πηγή: huffingtonpost.com

 

v