Η μοναδική σχέση πατέρα-κόρης: Μια διαφήμιση που θα σας κάνει να κλάψετε!

Η μοναδική σχέση πατέρα-κόρης: Μια διαφήμιση που θα σας κάνει να κλάψετε!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η καινούρια διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ, που έχει ήδη γίνει viral. Το βίντεο ξεκινά μ' έναν ηλικιωμένο άντρα ο οποίος αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα χορού... μόνος του! Αρχικά, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ταλαιπωρώντας τον δάσκαλό του, αλλά στη συνέχεια βάζει τα δυνατά του για να μάθει όλα τα βήματα και στο τέλος τα καταφέρνει.

Ο σκοπός του είναι άγνωστος μέχρι που στο πλάνο εμφανίζεται ένα σκηνικό... γάμου. Η πρωταγωνίστρια της ημέρας και νύφη αποδεικνύεται ότι είναι η κόρη του. Ξαφνικά, ο συγκινημένος πατέρας της ζητάει να χορέψουν και, προς έκπληξη όλων, είναι ο καλύτερος καβαλιέρος! Η διαφήμιση πλαισιώνεται από τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου που ερμηνεύει το τραγούδι «Θες».

Δύο μόλις λεπτά ήταν αρκετά για να μας περάσουν τα πιο δυνατά μηνύματα και να μας συγκινήσουν. Τελικά, για να έρθεις κοντά στους δικούς σου ανθρώπους χρειάζονται κάποια μικρά αλλά ταυτόχρονα «μεγάλα» βήματα! Εξάλλου, αυτό που μένει πάντα στο τέλος είναι οι μικρές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τους.

Δείτε το βίντεο και κλάψτε... ελεύθερα!

v