Babysitter: Μπορώ να την εμπιστευτώ;

Babysitter: Μπορώ να την εμπιστευτώ;

Είστε αυτοκόλλητοι. Τα βράδια σηκώνεσαι να δεις αν αναπνέει. Είσαι ο φύλακας άγγελός του και είναι ο θησαυρός σου. Θέλεις να κρατήσει για πάντα. Κάποια στιγμή όμως οι ανάγκες σου χτυπάνε την πόρτα. Είτε επειδή τελειώνει η άδεια μητρότητας είτε επειδή θέλεις να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα ή επειδή είναι καλό και για το ίδιο το παιδί να δέχεται νέα ερεθίσματα, έρχεται η στιγμή που πρέπει να εμπιστευτείς και άλλους ανθρώπους για τη φύλαξη του παιδιού σου.

Στην αρχή είναι δύσκολο. Σου φαίνεται ξένο. Μέχρι να βρεις τις καινούριες ισορροπίες, νιώθεις την κατάσταση βουνό. Μετά από λίγο όμως, βλέπεις τις ευκαιρίες: Μια σωστά επιλεγμένη babysitter είναι σημαντική για τη συναισθηματική και πνευματική υγεία του παιδιού σου, για τη δική σου ψυχική ισορροπία αλλά και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της οικογένειας.

Πολλές μαμάδες επιλέγουν, αν έχουν τη δυνατότητα, να αναθέσουν τον ρόλο της φύλαξης των παιδιών τους στις γιαγιάδες. Έτσι είναι σίγουρες ότι το παιδί τους θα μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα. Και έχουν δίκιο. Όσο δίκιο έχουν κι εκείνες οι μαμάδες που θέλουν να μεγαλώσουν το παιδί τους σε ένα περιβάλλον όπου αγάπη δεν σημαίνει χατίρια που κακομαθαίνουν αλλά ερεθίσματα που αποτελούν τρόπο μάθησης. Χτίζουν ένα περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα παραμονεύει σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας και φυσικά η τηλεόραση και το Youtube δεν αντικαθιστούν την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση!

Γι’ αυτό η επιλογή της σωστής babysitter που θα φροντίσει να κάνει ένα τέτοιο περιβάλλον καθημερινότητα στη ζωή του παιδιού έχει καθοριστική σημασία. Μια αναζήτηση στις σελίδες του Nannuka.com, της on-line υπηρεσίας που φέρνει σε επαφή γονείς με παιδαγωγούς, θα νικήσει τις αμφιβολίες σου. Πίσω από την ιδέα κρύβονται τρεις μαμάδες αλλά και μια ομάδα που φροντίζει καθημερινά κάθε γονιός να νιώθει ασφάλεια καθώς γνωρίζει από κοντά τις babysitters, ελέγχει τις συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες, αναζητά αξιολογήσεις από άλλους γονείς και μιλά καθημερινά με γονείς. Είναι τόσο εύχρηστο καθώς όλες οι πληροφορίες για την επιλογή μιας babysitter είναι διαθέσιμες σε ένα σημείο και με τα πεδία επιλογής βρίσκεις αυτόματα την ιδανική babysitter και κλείνεις ραντεβού για να τη γνωρίσεις καλύτερα.

Οι ανάγκες της κάθε οικογένειας είναι μοναδικές- αυτό την κάνει ξεχωριστή. Και μια ξεχωριστή οικογένεια φτάνει στην πλήρη δυναμική της με μια επίσης ξεχωριστή babysitter. Επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα της Nannuka στο 210 3610717 ή επισκεφθείτε το www.nannuka.com.

v