5 λόγοι που τώρα μπορείς να βρεις babysitter

5 λόγοι που τώρα μπορείς να βρεις babysitter

Σύγχρονη οικογένεια σημαίνει πολλή αγάπη, λίγος  χρόνος και τρέξιμο για να τα προλάβεις… όλα! Ίσως ήρθε η στιγμή να ζητήσεις βοήθεια για να κάνεις τη ζωή σου με τα παιδιά ακόμα πιο εύκολη και να κρατάς τους πάντες ευτυχισμένους. Και εκεί που έχεις πάρει την απόφαση, το άγχος σε κατακλύζει! Δεν σου είναι εύκολο να εμπιστευτείς κάποιον άλλον. Θέλεις να νιώθεις σίγουρος για την επιλογή σου. Αναζητάς μόνο το καλύτερο για τα παιδιά σου. Τότε αξίζει να γνωρίσεις τη Nannuka! Δες παρακάτω πέντε λόγους για να βρεις babysitter μέσα από τη Nannuka.

 

Γιατί νιώθεις ασφάλεια

Όσο ελκυστικό κι αν είναι ένα προφίλ babysitter από μόνο του, η Nannuka ξέρει ότι δεν αρκεί για να το επιλέξεις χωρίς περαιτέρω «εγγυήσεις». Η ομάδα πίσω από τη Nannuka προσπαθεί να μπει στο μυαλό σου, πράγμα καθόλου δύσκολο, καθώς οι συνιδρύτριές της είναι και οι τρεις μαμάδες! Συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες, αξιολογήσεις από άλλους γονείς, εξακριβωμένα προφίλ των babysitters κατόπιν γνωριμίας μαζί τους και ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας που καταγράφουν την καταλληλότητά τους, είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που διαθέτει για να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και τη babysitter!

Γιατί δεν ψάχνεις απλώς μια babysitter

Η ασφαλής φύλαξη του παιδιού σου είναι σίγουρα προτεραιότητα. Αλλά δεν σου αρκεί μόνο αυτό. H βρεφική και παιδική ηλικία είναι τόσο δεκτική σε ερεθίσματα που δεν καλύπτονται από μια μόνιμα ανοιχτή τηλεόραση και βιντεάκια στο youtube! Ένας παιδαγωγός δημιουργικής απασχόλησης από αυτούς που φιλοξενεί η Nannuka στις σελίδες της, αξιοποιεί τη φυσική φαντασία και περιέργεια του παιδιού και το οδηγεί σε καινούριες κατακτήσεις!

Είναι πάντα δίπλα σου!

Ξέχασε ό,τι ήξερες για τα απρόσωπα τηλεφωνικά κέντρα με τα ηχογραφημένα μηνύματα που βρίσκονται πίσω από άλλες οn-line υπηρεσίες. Η ομάδα της Nannuka είναι πάντα δίπλα σου, πρόθυμη να λύσει τις απορίες σου, να σε γνωρίσει καλύτερα, να νιώσει τις αγωνίες σου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η Πωλίνα που απαντά στα τηλέφωνα είναι γνωστή σε όσους επικοινωνούν μαζί της… με το μικρό της όνομα!

Γιατί προσφέρει χαμόγελα

Η Nannuka είναι γνωστή για την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Η εθελοντική της παρουσία σε δράσεις φορέων που βοηθούν τους συνανθρώπους μας και κυρίως τις οικογένειες και τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη βρίσκεται στη καθημερινή της ατζέντα!

Η Nannuka ανυπομονεί να σας γνωρίσει από κοντά!

Οι παιδαγωγοί της Nannuka ξέρουν καλά πώς να κρατούν ένα παιδί… δημιουργικά απασχολημένο και χαρούμενο! Ελάτε στο ισόγειο του Golden Hall, σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου το απόγευμα στο grand opening της Nannuka the pop-up experience για να το διαπιστώσετε από μόνοι σας. Μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη εμπειρία με πολλές εκπλήξεις περιμένει μικρούς και μεγάλους ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους ανθρώπους πίσω από την ομάδα, να μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις σας και να ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρουν. Η Nannuka θα φιλοξενείται εκεί μέχρι της 15 Μαΐου για να έχετε όλοι οι γονείς τη δυνατότητα να την επισκεφτείτε, με την άνεσή σας!

v