Μητέρα γεννάει στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια του άντρα της!

Μητέρα γεννάει στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια του άντρα της!

Οι επιλογές που έχει μια μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί της πλέον είναι πολλές: φυσιολογικός τοκετός ή καισαρική τομή, στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, ακόμα και μέσα στο νερό. Τι γίνεται, όμως, αν, ό,τι και να αποφασίσεις, η κατάσταση βγει εκτός σχεδίου; Την απάντηση ξέρει η Paula D’ Amore, αφού ο τοκετός της κατέληξε να είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Η γυναίκα άρχισε την απαραίτητη προετοιμασία στην ασφάλεια του σπιτιού της, όπως είχε προγραμματίσει, αλλά μετά από κάποια ώρα αποφάσισε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο.

Η φωτογράφος Paulina Splechta ήταν εκεί για να καταγράψει την εμπειρία της Paula. Τότε, έφυγε και εκείνη με το δικό της αυτοκίνητο από το σπίτι της οικογένειας για να τους βρει στο νοσοκομείο. Όταν είδε το ζευγάρι, όχι να πηγαίνει τρέχοντας προς το νοσοκομείο, αλλά να είναι ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο, απόρησε. Πλησιάζοντας, είδε τη γυναίκα να γεννάει μέσα στο τζιπ και τον πατέρα να κρατάει το κεφάλι του νεογέννητου μωρού. Κι όλα αυτά, στον χώρο στάθμευσης στο νοσοκομείο!

Αυτό που ίσως φανταζόμαστε οι περισσότεροι είναι ότι εκείνη την ώρα επικρατούσε μια κατάσταση πανικού. Όμως, σύμφωνα με τη φωτογράφο που κατέγραψε καρέ-καρέ αυτές τις στιγμές, οι γονείς συνεργάστηκαν άψογα με τη μαία και το προσωπικό του νοσοκομείου που ήρθε για να βοηθήσει.

Η περίπτωση, όμως, της Paula διαφέρει για έναν ακόμη λόγο: ήταν ο δεύτερος φυσιολογικός τοκετός της μετά από καισαρική, με την οποία γέννησε το πρώτο της παιδί -κάτι που δεν συνηθίζεται. 

Τα συμπεράσματα απ’ αυτή την… εμπειρία είναι δύο. Το πρώτο είναι πως το ρητό «Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει» μάλλον ισχύει και το δεύτερο πως, όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αγαπάς, όλα θα πάνε καλά -ακόμα και αν τίποτα δεν πάει όπως το περιμένεις...

Δείτε τον τοκετό της Paula, από την αρχή έως το αίσιο τέλος του. 

Πηγή: popsugar.com

v