10 εντυπωσιακά φορέματα για γάμους και βαφτίσεις έως 50 ευρώ

10 εντυπωσιακά φορέματα για γάμους και βαφτίσεις έως 50 ευρώ

Με το που μπαίνει το καλοκαίρι, οι προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσεις συγγενών, φίλων και γνωστών αρχίζουν να καταφθάνουν σωρηδόν σπίτι μας. Η χαρά που νιώθουμε γιατί θέλουν να μοιραστούν μαζί μας μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής τους είναι δεδομένη, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποιούμε ότι τα έξοδα είναι πολλά: το δώρο, ενδεχομένως οι μετακινήσεις και φυσικά η δική μας εμφάνιση θα αφήσουν το πορτοφόλι μας άδειο και εμάς παραπονεμένες. Και επειδή στα δύο πρώτα δεν μπορούμε να κάνουμε περικοπές, μπορούμε να μειώσουμε το budget που θα ξοδεύαμε για το φόρεμά μας, αλλά χωρίς να μειώσουμε το στιλ μας!

Δείτε δέκα φορέματα, μέχρι πενήντα ευρώ, ιδανικά γι’ αυτές τις περιστάσεις. Αν μάλιστα δεν θέλετε να σας δουν με το ίδιο φόρεμα δύο φορές, μπορείτε να επιλέξετε δύο απ’ αυτά.

1. Μάξι φόρεμα με πέτρες από την Buldoza 

Λίγα χρόνια πριν θεωρούσαμε τα μακριά φορέματα «παλιομοδίτικα», όμως πλέον είναι μία από τις πιο στιλάτες επιλογές αν είστε καλεσμένη σε γάμους και βαφτίσεις. Εντυπωσιάστε μ’ αυτό το maxi, εξώπλατο φόρεμα με πέτρες σε μοναδική τιμή. Ποιο είναι το ακόμα καλύτερο; Ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για αξεσουάρ γιατί οι πέτρες αρκούν για να κλέψουν την παράσταση.

Συνδυάστε το με μυτερές, nude γόβες  που είναι παπούτσια- πασπαρτού και θα μείνουν για χρόνια στην ντουλάπα σας.

Τιμή: 28 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

2. Απλότητα και ρομαντισμός από τα Mango 

Αν το μυστήριο γίνεται σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος ή νησί, ίσως θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο ανάλαφρο αλλά ρομαντικό στιλ που ταιριάζει στην περίσταση. Σας προτείνουμε ένα αεράτο, μάξι φόρεμα με ανοιχτά μανίκια που θα κλέψει την παράσταση με την απλότητά του.

Από αξεσουάρ, προτιμήστε ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια που θα το κάνουν ακόμα πιο σικ. 

Τιμή: 39,99 ευρώ.

Δείτε το εδώ

3. Μπορντώ φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες από τα Mango 

Αν δεν είστε φαν των έντονων χρωμάτων, αλλά δεν θέλετε να καταλήξετε πάλι στο κλασικό μαύρο, επιλέξτε μια «απαλή» απόχρωση, όπως το μπορντώ. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει στρογγυλό λαιμό, μανίκια και ζώνη από δαντέλα και το μήκος του είναι ιδανικό για να αναδείξετε τα πόδια σας, χωρίς να αισθάνεστε ότι είναι πολύ κοντό για την εκλησία.

Ταιριάζει ιδανικά με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ανοιχτό καφέ χρώμα. Μην φοβηθείτε την τριχρωμία, αρκεί να επιλέξετε μια τσάντα- φάκελο σε παρόμοια απόχρωση

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ

4. Μεταξωτό φόρεμα σε γκρι- αρζάν από τα Celestino 

Σε περίπτωση που υποστηρίζετε ότι η απλότητα είναι το πιο καλύτερο στιλ, επιλέξτε ένα κλασικό, μεταξωτό φόρεμα που θα μείνει στη γκρανταρόμπα σας πολύ καιρό ακόμα. Κάντε το μεσάτο με μια μαύρη ζώνη και φορέστε το με μαύρα, ψηλοτάκουνα peep-toe

Τιμή: 22 ευρώ.

Θα το δείτε εδώ

5. Πλισέ φόρεμα με ανοιχτούς ώμους από την Asos

Τολμήστε με ένα καλοκαιρινό χρώμα! Οι ανοιχτοί ώμοι και το μεσάτο κόψιμο θα τονίσουν το πάνω μέρος του σώματος. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να κρύψετε την περιφέρεια και να εντυπωσιάσετε με το μπούστο σας. Σε περίπτωση που θέλετε να είστε λιγότερο αποκαλυπτική, φορέστε το με ένα στράπλες σουτιέν που θα... αχνοφαίνεται σαν τοπ. 

Τιμή: 49,30 ευρώ.

Αγοράστε το online

6. Αναδείξτε τις καμπύλες σας με ένα μεσάτο φόρεμα από την Asos

Αν δεν έχετε πλούσιο μπούστο ή ζουμερές καμπύλες, επιλέξτε ένα φόρεμα που θα τις… δημιουργήσει για να εντυπωσιάσετε! Κλειστός λαιμός, μακριά ζώνη και midi μήκος μπροστά αλλά sexy, ανοιχτή πλάτη πίσω.

Λόγω του «κλασικού» στιλ του φορέματος, μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις με ψηλά  πέδιλα σε απομίμηση φιδιού.

Τιμή: 31 ευρώ.

Αγοράστε το από εδώ

7.  Φλοράλ φόρεμα από τα Pink Woman

Οι μονοχρωμίες μπορεί να είναι πάντα η πιο σίγουρη επιλογή, καλοκαίρι χωρίς φλοράλ, όμως, δεν νοείται! Προτιμήστε ένα μάξι φόρεμα με άκρως καλοκαιρινή και κοριτσίστικη διάθεση για να κάνετε τη διαφορά. Οι peep toe πλατφόρμες «δένουν» άριστα με το φόρεμα, ενώ δεν θα σας «χτυπήσουν» στο γλέντι αν θελήσετε να χορέψετε.

Τιμή: 36 ευρώ.

Θα το δείτε εδώ.

8.  Σε... ασπρόμαυρο φόντο από την Buldoza

Ωραίο το μικρό, μαύρο φόρεμα αλλά σας συμβουλεύουμε να το αποφύγετε τους καλοκαιρινούς μήνες. Αντίθετα, φορέστε την αντίθεση άσπρου-μαύρου και κλέψτε τις εντυπώσεις. Το σκίσιμο στο πόδι θα προσθέσει έξτρα πόντους στη θηλυκότητά σας χωρίς να είναι προκλητικό.

Ένα ασημένιο κολιέ με μαύρη πέτρα θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την σικ επιλογή σας.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Αγοράστε το από εδώ.

9. Φόρεμα με ανάγλυφες λεπτομέρειες από τα Celestino 

Η δαντέλα και τα «ανάγλυφα» σχέδια είναι στη μόδα και κάτι μας λέει ότι θα μείνουν για αρκετό καιρό ακόμα. Προτιμήστε ένα φόρεμα με δαντελένια σχέδια σε γήινες αποχρώσεις που θα αναδεικνύει το μαύρισμά σας. Διαφορετικά, αν μέχρι τότε δεν προλάβετε να πάτε στην παραλία, μπορείτε να τολμήσετε με την πιο «χρωματιστή» εκδοχή του.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Θα το δείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος. 

10. Στράπλες φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα από τα Zara

Ρομαντική διάθεση για μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα μαγνητίσει τα βλέμματα! Αναδείξτε λαιμό- ώμους και πλάτη με ένα στράπλες φόρεμα στο απαλό χρώμα του σάπιου μήλου. Μείνετε minimal και στα αξεσουάρ, επιλέγοντας ένα κολιέ σε ροζ χρυσό που θα δέσει αρμονικά με το φόρεμα.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

Δείτε το εδώ

v