5 λόγοι που δεν έπαιρνα babysitter… μέχρι σήμερα!

5 λόγοι που δεν έπαιρνα babysitter… μέχρι σήμερα!

Αν μέχρι σήμερα είχατε δεύτερες σκέψεις που σας κρατούσαν μακριά από το να κλείσετε μια babysitter για τα παιδιά σας, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε! Διαβάστε πώς η νέα εφαρμογή Nannuka Now ήρθε για να απαντήσει σε κάθε σας αμφιβολία, κάνοντας τη ζωή σας με τα παιδιά πιο εύκολη.

1. «Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τα παιδιά μου σε μια άγνωστη!»

 Κανένας γονιός δεν θα διαφωνούσε σ’ αυτό. Γι’ αυτό ήρθε το Nannuka Now για να σας διασφαλίσει ότι μέσα στην ομάδα του θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες babysitter. Πλήρης ιατρικός έλεγχος από το Ιασώ, παρακολούθηση προγράμματος Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, προσωπική συνέντευξη με τη συνδρομή ψυχολόγου, μίνιμουμ εργασιακής εμπειρίας 2 χρόνων, συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες είναι κάποια μόνο από τα κριτήρια που έχουν θέσει στις babysitter για τη συμμετοχή τους στην κλειστή αυτή ομάδα των «επίλεκτων», οι εμπνεύστριες της εφαρμογής- μαμάδες και οι τρεις! Όπως λένε:  «Είναι οι babysitters που θα διαλέγαμε για τα παιδιά μας!»

2. «Δεν είχα χρόνο να κάνω συνεντεύξεις για να βρω την κατάλληλη!»

Αν κάτι δεν χρειάζεται η νέα εφαρμογή είναι… τον χρόνο σας! Αντίθετα, στηρίζεται στην έλλειψή του! Γιατί έχουν κάνει για εσάς όλη την απαραίτητη προεργασία για την επιλογή των babysitter: προσωπική επικοινωνία, συνεντεύξεις, εκπαίδευση, συναντήσεις με την επίβλεψη ψυχολόγου ώστε το μόνο που χρειάζεται από εσάς να είναι… 1’ αναμονής στην οθόνη σας για να σας απαντήσουν για τη διαθεσιμότητά τους!

3. «Γιατί η Babysitter δεν μπορεί να σε καλύψει σε έκτακτη ανάγκη, εκτός προγράμματος - που είναι τελικά… συνήθεια σε σπίτι με παιδιά!»

Σωστά. Οι babysitters που κλείνετε βάσει συμφωνίας και ωραρίου σπάνια είναι ελαστικές στο χρόνο τους όταν προκύπτουν έκτακτες ανάγκες. Και είναι λογικό. Όμως το Nannuka Now έρχεται να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη: τη Babysitter της τελευταίας στιγμής. Είτε γιατί προέκυψε ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού, είτε γιατί τα παιδιά πρέπει να μείνουν σπίτι από μια ίωση ή και επειδή αποφασίσατε την ίδια μέρα ότι θέλετε να βγείτε το βράδυ… δύο ώρες μόλις πριν την χρειαστείτε, έχετε στο σπίτι σας την πιο αξιόπιστη φροντίδα για τα παιδιά σας!

4. «Γιατί είμαι από τις τυχερές με… γιαγιά!»

Είστε πράγματι τυχερή αν οι γιαγιάδες της οικογένειας είναι σε θέση και έχουν την δύναμη και την όρεξη να βοηθήσουν με το μεγάλωμα των παιδιών! Πόσες, όμως, είναι στ’ αλήθεια οι αντοχές τους; Και γιατί να τις τεντώνουμε όσο δεν πάει άλλο; Το Nannuka Now σας δίνει την ευκαιρία να ξεκουράσετε τη γιαγιά προσφέροντας στα παιδιά σας την φροντίδα από μια αξιόπιστη babysitter που έχει εκπαιδευτεί για να κάνει ακριβώς αυτό: να μεγαλώνει με απόλυτη ασφάλεια τα παιδιά δίνοντάς τους δημιουργικά ερεθίσματα και ευκαιρίες για γνώση.

5. «Γιατί η babysitter που θα ήθελα -εκπαιδευμένη, έμπειρη, νέα, με όρεξη και με γνώσεις παιδαγωγικής και δημιουργικής απασχόλησης- είναι δύσκολο να βρεθεί!»

Η προεργασία επιλογής των κοριτσιών στο Nannuka Now έχει γίνει με τα κριτήρια στα οποία αναφέρεστε! Οι babysitters της ομάδας πληρούν αυτές ακριβώς τις προϋποθέσεις και ακόμα περισσότερες, ενώ είναι σε θέση, σε περίπτωση ατυχήματος, να προσφέρουν άμεση βοήθεια στο παιδί χάρη στην εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών που έχουν λάβει.

Γνωρίστε την επιλεγμένη ομάδα babysitter του Nannuka Now εδώ!

H εφαρμογή Nannuka Now είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS (iPhone).

Κατεβάστε την εφαρμογή:

για Android εδώ 

 

και για iOS εδώ   

v