Μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα με ταμπόν;

Μπορώ να κάνω μπάνιο στη θάλασσα με ταμπόν;

Ερώτηση:
Γεια σας. Σε δύο βδομάδες θα πάω διακοπές και ξέρω οτι θα έχω περιόδο. Πειράζει να κάνω μπάνιο φορώντας ταμπόν ή θα δημιουργήσει πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση:

Δύο εβδομάδες πριν τις διακοπές, βεβαίως και μπορείτε να κάνετε μπάνιο με ταμπόν, δεν νομίζω οτι θα σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Σημασία έχει όταν βγείτε από την θάλασσα να μην ξεχάσετε να βγάλετε το ταμπόν.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v