5 πισίνες στην Αθήνα για να δροσιστείτε με τα παιδιά

5 πισίνες στην Αθήνα για να δροσιστείτε με τα παιδιά

Το καλοκαίρι όσο πάει και γίνεται πιο καυτό και η καθημερινότητα στην πόλη δυσκολεύει. Κι όμως, αν δεν έχετε το χρόνο να τρέχετε στις γύρω παραλίες, ψάχνοντας συγχρόνως τις πιο καθαρές και πιο ασφαλείς για τα παιδιά, υπάρχουν πάντα οι πισίνες που προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για λίγη δροσιά, χαλάρωση και παιχνίδι με το νερό. Ορίστε, λοιπόν, μερικές μικρές οάσεις σε διάφορες γωνιές της πρωτεύουσας.

Club Πολύδροσο

Στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, στην οδό Καψίλη 5, βρίσκεται ο χώρος εκδηλώσεων Club Πολύδροσο, που διαθέτει μία ιδιαίτερα ευρύχωρη πισίνα για να κάνετε τις καλοκαιρινές βουτιές σας χωρίς να απομακρυνθείτε απ’ την πόλη. Επισκεφθείτε την κάθε μέρα, απ’ τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, με κόστος 10€ για τους ενήλικες και 5€ για παιδιά κάτω των 12 ετών που περιλαμβάνει καφέ ή αναψυκτικό της αρεσκείας σας.

Acropolis Hill

Στην οδό Μουσών, δίπλα στον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Acropolis Hill. Εκεί, κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας, να χαλαρώσετε στην ξαπλώστρα σας ή να απολαύσετε τον καφέ σας στο pool bar, με κόστος εισόδου 7€.

Best Western Fenix

Στην παραλία Γλυφάδας, στην οδό Αρτεμισίου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Best Western Fenix και η ευρύχωρη πισίνα του, έτοιμη να σας δροσίσει και να σας χαλαρώσει, συνδυάζοντας το γλυκό νερό με το θαλασσινό αεράκι. Το κόστος εισόδου, με ξαπλώστρα και πετσέτα, ανέρχεται στα 8€ και μπορείτε να την επισκεφθείτε καθημερινά απ’ τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Ace Tennis Club

Στη Λεωφόρο Ανθούσας 9, στην Παλλήνη, βρίσκεται το Ace Tennis Club, όπου, εκτός απ’ τη ρακέτα και τα μπαλάκια σας, μπορείτε να πάρετε και το μαγιό σας για να δροσιστείτε, εσείς και τα παιδιά, στην ολοκαίνουργια πισίνα του. Το κόστος για τους ενήλικες είναι 7€ τις καθημερινές και 10€ το Σαββατοκύριακο, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, η τιμή είναι σταθερή στα 7€. Η πισίνα είναι ανοικτή κάθε μέρα απ’ τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Balux Café by the pool

Στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 58, στο συγκρότημα του Αστέρα Γλυφάδας, βρίσκεται το αγαπημένο πλέον Balux Café by the pool, ανακαινισμένο κι έτοιμο να σας χαρίσει δροσερές, χαλαρωτικές στιγμές στην εξωτική πισίνα του, μία ανάσα απ’ την διπλανή παραλία. Το κόστος εισόδου, σε πισίνα και παραλία, ανέρχεται στα 7€ τις καθημερινές και 10€ το σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει πετσέτα, ξαπλώστρα με ομπρέλα, χρήση χαμάμ, αποδυτήρια και ντουλαπάκι, αλλά και πάρκινγκ.

v