6 καλοκαιρινά καφέ με χώρο για να παίξουν τα παιδιά

6 καλοκαιρινά καφέ με χώρο για να παίξουν τα παιδιά

Ένα από τα πράγματα που δυσκολεύουν κατά πολύ μόλις έρθει το πρώτο παιδί και μετά, είναι οι χαλαροί, ατελείωτοι καφέδες που απολαμβάνατε τις Κυριακές ή τα καλοκαιρινά απογεύματα. Ευτυχώς, στην Αθήνα υπάρχουν πλέον μέρη όπου μία οικογένεια δεν χρειάζεται να βρει μπέιμπι-σίτερ για να πάει, να χαλαρώσει και ν’ απολαύσει τον καφέ της σ’ ένα όμορφο περιβάλλον που δεν είναι το σπίτι της. Δείτε έξι απ' αυτά και διαλέξτε.

Ya Cafe στο Γουδί

Πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στο Άλσος του Ελληνικού Στρατού στο Γουδί και δίπλα στο Θέατρο Badminton, σ’ ένα μέρος όπου βασιλεύει η ηρεμία και το πράσινο περισσεύει, βρίσκεται το Ya Cafe, ένας χώρος ιδανικός για καφέ ή φαγητό με τα παιδιά, όπου τα μικρά σας θα βρουν όση άπλα χρειάζονται για ατελείωτο παιχνίδι στο καταπράσινο περιβάλλον ή στην παιδική χαρά.
 

Διεύθυνση: Λ. Καννελοπούλου 4. 

Τηλέφωνο: 21077.11.480.
 

Δείτε περισσότερα εδώ.

Talk & Drink στη Μεταμόρφωση

Στη Μεταμόρφωση, στην οδό Γ. Παπανδρέου και Πλάτωνος, σας περιμένει κάθε μέρα όλη μέρα, για έναν χαλαρό καφέ, εκλεκτό φαγητό ή δροσερά κοκτέιλ, το Talk & Drink, σ’ έναν χώρο με άπλα και παιχνίδια, ιδανικό για μια αγχολυτική επίσκεψη με τα παιδιά. Αν, πάλι, πλησιάζει κάποια ειδική περίσταση, στο χώρο διοργανώνονται και παιδικά πάρτι με χάπενινγκς και εκπλήξεις. Σε περίπτωση που βρεθείτε εκεί κάποιο πρωί καθημερινής (με εξαίρεση τις αργίες) μέχρι τις 3 το μεσημέρι, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με 2,70 ευρώ. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Διεύθυνση: Γ. Παπανδρέου και Πλάτωνος, Μεταμόρφωση.

Τηλέφωνο: 2102834375. 

Τεχνότοπος στο Χαλάνδρι

Σ’ ένα υπέροχο ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαρμαριωτίσσης, στο Χαλάνδρι, οι «ανήσυχοι» γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να περνούν το χρόνο τους δημιουργικά, μπορούν να τα εμπιστευτούν στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του Τεχνότοπου, ενώ εκείνοι απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτιρίου.

Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου και Μαρμαριωτίσσης 28, Κ. Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο: 2106814336.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 

Funmily στο Μαρούσι

Στο Μαρούσι βρίσκει κανείς τον οικογενειακό «πολυχώρο» Funmily, ένα μέρος φτιαγμένο με γνώμονα τη διασκέδαση των παιδιών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, αλλά και τη χαλάρωση των γονιών στο υπέροχο bistro-cafe με τον δροσερό κήπο και τις σπιτικές του γεύσεις.

Διεύθυνση: Πεντέλης 114, Μαρούσι. 

Τηλέφωνο: 2108105300.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Balux Café The House Project στη Γλυφάδα

Στη Γλυφάδα, επάνω στο κύμα, το Balux Café The House Project προσφέρει ένα άκρως σπιτικό σκηνικό για να πιείτε τον καφέ σας, να διαβάσετε, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή να απολαύσετε το γεύμα σας με θέα τη θάλασσα. Και όλα αυτά, την ώρα που τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο.

Διεύθυνση: Ποσειδώνος 58,Γλυφάδα. 

Τηλέφωνο:  2108983577.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Δίπλα στο Balux λειτουργεί το Μπαλουξάκι, που είναι αφιερωμένο καθαρά στα παιδιά! Έτσι, εκείνα διασκεδάζουν στον εξωτερικό παιδότοπο και εσέις απολαμβάνετε ένα δροσερό χυμό στον ήλιο. 

Διεύθυνση: Ποσειδώνος 58,Γλυφάδα. 

Τηλέφωνο: 2108941620.

Δείτε περισσότερα εδώ.

6. Παιχνιδίσματα στην Πεύκη

Δημιουργικά παιχνίδια και δραστηριότητες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, και φυσικά... καφές για τους μεγάλους είναι τα δύο χαρακτηριστικά του παιδότοπου- καφέ «Παιχνιδίσματα». Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικά προγράμματα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και παίζουν στον ήλιο ενώ οι γονείς τους χαλαρώνουν! Ο χώρος μένει ανοιχτός από Τρίτη μέχρι Παρασκευή από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5.30 μέχρι τις 9.30 το βράδυ. 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 29, Πεύκη.

Τηλέφωνο: 2106536367. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που διοργανώνονται στον χώρο εδώ

v