13 απίστευτα σχολικά αξεσουάρ που τα παιδιά θα λατρέψουν

13 απίστευτα σχολικά αξεσουάρ που τα παιδιά θα λατρέψουν

Σε λίγες μέρες, τα παιδιά θα κάτσουν και πάλι στα θρανία, γι’ αυτό οι περισσότεροι γονείς αρχίζουν και προετοιμάζονται για τα απαραίτητα σχολικά ψώνια στην αρχή της χρονιάς.

Αν ακόμα δεν έχετε πάει στα μαγαζιά με τα παιδιά, πάρτε κάποιες ιδέες για τα πιο απίστευτα και έξυπνα gadgets που θα κάνουν την επιστροφή στο σχολείο λιγότερο επίπονη και σίγουρα πιο διασκεδαστική.

1. Μια ξεχωριστή τσάντα από τη σειρά All I Need της AS

Η τσάντα είναι το πιο σημαντικό σχολικό αξεσουάρ! Επιλέξτε ένα από τα πιο πρωτότυπα σακίδια πλάτης με χαρακτήρες... 3D. Το υλικό της είναι εξαιρετικά μαλακό και ανθεκτικό, προσαρμόζεται πανεύκολα και - προς διευκόλυνση των μαμάδων- πλένεται ακόμα και στο πλυντήριο. 

Δείτε τα υπόλοιπα σχέδια της σειράς εδώ

Τιμή: 20 ευρώ. 

2. Το πιο γλυκό κομπιουτεράκι

Ένα κομπιουτεράκι που μοιάζει και μυρίζει σαν σοκολάτα. Αν το παιδί δεν αγαπάει τα Μαθηματικά, έτσι σίγουρα θα… έρθει πιο κοντά τους.

*Για τους μικρούς μαθητές που μαθαίνουν τώρα τις πράξεις, μπορεί να χρησιμοποιείται για επαλήθευση και όχι για «κλέψιμο».

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 9 ευρώ.

3. Τα σαγόνια του καρχαρία για τις ξυλομπογιές

Ένα από τα πιο πρωτότυπα σχέδια κασετίνας. Η τιμή της είναι αρκετά τσουχτερή, όμως αν μπορείτε να διαθέσετε τα χρήματα, αξίζει.

Αγοράστε την online από εδώ.

Τιμή: 40,50 ευρώ.

4. Παγούρι- κουτί αναψυκτικού!

Τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τα αναψυκτικά, όμως δεν και η πιο θρεπτική επιλογή. Το  συγκεκριμένο παγούρι, ωστόσο, που θυμίζει κουτί αναψυκτικού μπορείτε να το γεμίσετε με νερό ή χυμό και έτσι να το... ξεγελάσετε!

Θα το βρείτε εδώ

Τιμή: 18 ευρώ. 

5. Μια «καλοφάγωτη» κασετίνα

Ένα σουβλάκι- κασετίνα που θα θέλουν όλοι να τη φάνε! Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ πληρώνοντας το αντίτιμο των 45 περίπου ευρώ, ή να την φτιάξετε μόνη σας, ακολουθώντας τις οδηγίες από το παρακάτω βίντεο:

5. Γόμα για… μεγάλα λάθη!

Αυτή τη γόμα αποκλείεται να τη χάσει το παιδί, αφού με μήκος 14 εκατοστών θα ξεχωρίζει από… μακριά από τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Θα τη βρείτε εδώ

Τιμή: 6 ευρώ.

6. Αδιάβροχο τσάντας με... αντανακλαστικό φωτάκι 

Τα βιβλία δεν βρέχονται και το παιδί μπορεί να περνάει με ασφάλεια στο δρόμο αφού το αντανακλαστικό φωτάκι της τσάντας φωσφορίζει. Η ανταγωνιστική τιμή του συγκαταλέγεται στα θετικά του.

Βρείτε το εδώ

Τιμή: 1 ευρώ.

Για να μην βρέχεται και το παιδί, όμως, στο δρόμο προς το σχολείο, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα με ένα «χαρούμενο» αδιάβροχο, που δεν θ’ αποχωρίζεται εύκολα.
 (τιμή 25 ευρώ). 

7. Τσάντα πλάτης με λουράκι ασφαλείας

Το παιδί κουβαλάει τα πράγματά του, εσείς κρατάτε το λουράκι και είστε σίγουροι για την ασφάλειά του. Δεν υπάρχει φόβος να μπλεχτεί το λουράκι γιατί έχει περιστρεφόμενο κλιπ! Είναι ιδανικό για τα παιδιά που πάνε στον παιδικό σταθμό και που δεν χρειάζονται πολλά πράγματα μαζί τους.

Θα το αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή: 29 ευρώ.

8.  Μπλουζάκι «Είμαι πρωτάκι»

Ένα μπλουζάκι για να το φορέσει το παιδί την πρώτη μέρα του σχολείου και να το κρατήσει ως το καλύτερο ενθύμιο.

Θα το παραγγείλετε online.

Τιμή: 20 ευρώ.

9. Μια ξύστρα με… μύτη!

Ξεχάστε τις κλασικές μεταλλικές ή πλαστικές ξύστρες και βάλτε λίγο χιούμορ στην κασετίνα του παιδιού! Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσει πολύ με τους συμμαθητές του.

Θα την βρείτε εδώ.

Τιμή: 4,30 ευρώ.

10. Ταπεράκι Lego!

Τα lego είναι γνωστή αγάπη των παιδιών. Χρησιμοποιήστε τη και στο φαγητό, επιλέγοντας ένα πρωτότυπο φαγητοδοχείο από τα πιο γνωστά τουβλάκια.

Θα το βρείτε online

Τιμή: 13,40 ευρώ.

11. Έξυπνο θερμός και φαγητοδοχείο μαζί


Περιορίστε τον χώρο που καταλαμβάνει το φαγητοδοχείο και το θερμός του παιδιού με ένα gadget που επενδύει στην… κάθετη αποθήκευση. Το καπάκι του θερμός γίνεται μπολ και έτσι έχετε μια έξυπνη συσκευή δύο σε 1.

Θα το βρείτε διαδικτυακά εδώ

Τιμή: 17,50 ευρώ.

12. Στιλό για... ράλι!

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ράλι ενώ γράφουν με ένα καθαρά αγωνιστικό στιλό! Ενδείκνυται για πιτσιρίκια από 5 ετών.

Θα το αγοράσετε από εδώ.  

Τιμή: 7 ευρώ. 

13 Ένα φαγητοδοχείο που κάνει βόλτες

Για να κάνετε πιο ευχάριστο το κολατσιό του παιδιού στο σχολείο. Μπορεί αν το χρησιμοποιεί και ως παιχνίδι!

Θα το βρείτε online

Τιμή: 14,95 ευρώ. 

 

v