10 οικονομικά φθινοπωρινά «κομμάτια» που πρέπει να έχουν μια θέση στη ντουλάπα σας

10 οικονομικά φθινοπωρινά «κομμάτια» που πρέπει να έχουν μια θέση στη ντουλάπα σας

Το φθινόπωρο ήρθε και σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να «κατεβάσουμε» τα χειμωνιάτικα μας και να αποχωριστούμε τα καλοκαιρινά. Μαζί μ’ αυτόν τον κόπο είναι ευκαιρία, να ξεσκαρτάρουμε την ντουλάπα μας, να δώσουμε όσα ρούχα δεν χρειαζόμαστε και μετά να την… ανανεώσουμε!

 Δείτε δέκα φθινοπωρινά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα και που συνδυάζουν τρία βασικά στοιχεία: στιλ, άνεση και οικονομία.

1. Ριχτή καπαρντίνα από τα Pull & Bear



Για τον καιρό που ακόμα δεν έχει κρυώσει για τα καλά, μια ελαφριά καπαρντίνα θα σας βολέψει απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Παράλληλα, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά ριχτό και έτσι κρύβει τις ατέλειες που ενδεχομένως θέλετε να κρύψετε.

Τιμή: 30 ευρώ.

Θα την βρείτε εδώ.

2. Φόρεμα με μακρύ μανίκι από τα Zara για επίσημες περιστάσεις



Για τις εξόδους σας, ένα μικρό μαύρο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη! Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια ιδιαίτερη τσάντα σε έντονο χρώμα γι’ αντίθεση.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

Αγοράστε το από εδώ.

3. Μακριά ζακέτα με ρίγες από τα Mango για boho στιλ

Αν είστε πιο εναλλακτικές και οι ζακέτες/ καπαρντίνες δεν χωρούν στη ντουλάπα σας, μια ιδιαίτερη και άνετη ζακέτα θα σας ζεστάνει με στιλ. Συνδυάστε τη με ένα κολλητό τοπ-κορμάκι για καλύτερη εφαρμογή.

Τιμή: 20 ευρώ.

Βρείτε την online από εδώ.

4. Ελαφρύ πλεκτό από τα H&M



Για να μην καταφύγετε στα κλασικά, απλά πλεκτά, επιλέξτε ένα με ιδιαίτερο, sexy λαιμό και κούμπωμα. Προτιμήστε να το φορέσετε με ένα εφαρμοστό τζιν- εξάλλου κρύβει τα «ψωμάκια», επομένως είναι ιδανικό για την… μεσογειακή σιλουέτα.

Τιμή: 25 ευρώ.

Θα το αγοράσετε online .

5. Μποτίνια από τα Zara για καθημερινές εμφανίσεις



Από τη μία, οι μπαλαρίνες δεν βολεύουν ειδικά όταν αρχίσουν να πέφτουν τα πρωτοβρόχια και από την άλλη, οι μπότες ζεσταίνουν- παραείναι νωρίς για τόσο ψηλά παπούτσια. Η ιδανική λύση λόγω εποχής είναι τα μποτίνια. Επιλέξτε τα σε ουδέτερο χρώμα για να συνδυάζονται εύκολα με κάθε σύνολο.

Τιμή: 24,95 ευρώ.

Δείτε τα εδώ

6. Παντελόνι σε ίσια γραμμή από τα Celestino



Ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο και επιλέξτε ένα παντελόνι σε κυπαρισσί απόχρωση που συνδυάζεται με τα περισσότερα ουδέτερα χρώματα ενώ κάνετε τη διαφορά. Για τις επίσημες εμφανίσεις σας, μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλές γόβες.

Τιμή: 20

Θα το βρείτε εδώ

7. Μπλούζα με άνοιγμα στην πλάτη από το Asos



Ένα διακριτικό και sexy άνοιγμα στην πλάτη μπορεί να κάνει τη διαφορά! Επιλέξτε το και για την ιδιαίτερη τιμή του, αφού κοστίζει μόλις 13,30 ευρώ.

Αγοράστε το online.

8. Φουλάρι με λουλουδάτες λεπτομέρειες από τα Stradivarius



Αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο φθινοπωρινό ντύσιμό σας, ένα λουλουδάτο φουλάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Συνδυάστε το με μονόχρωμο πουλόβερ ή μπλούζα γι’ αντίθεση. Η τιμή του αγγίζει μόλις τα 13 ευρώ.

Δείτε το εδώ.

9. Ελαστική φούστα pencil από τα Mango


Επειδή κάποιες φορές πρέπει να αποχωριζόμαστε τα αγαπημένα μας παντελόνια, μια φούστα που θα μπορούμε να φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας είναι η ιδανική επιλογή. Φορέστε την με ένα ριχτό πουλόβερ για ακόμα περισσότερο στιλ!

Τιμή: 16 ευρώ.

Θα την βρείτε εδώ

10. Πλεκτό φόρεμα για άνεση από το Asos



Μπορεί να «ξεφεύγει» λίγο από το budget μας (κοστίζει σχεδόν 43 ευρώ) αλλά ανήκει στην κατηγορία των κομματιών που θα σας βολέψουν φθινόπωρο και χειμώνα, επομένως αξίζει τα χρήματά του. Αυτή την εκδοχή μπορείτε να την συνδυάσετε με μπαλαρίνες ή μποτίνια και το χειμώνα και μπότες.

Παραγγείλτε το online εδώ.

 

v