5 κλειστοί χώροι για σπορ και διασκέδαση τις βροχερές μέρες

5 κλειστοί χώροι για σπορ και διασκέδαση τις βροχερές μέρες

Εσείς τι κάνετε με τα γεμάτα ενέργεια παιδιά σας τα βροχερά Σαββατοκύριακα; Το θέατρο και ο κινηματογράφος αποτελούν εξαιρετική ιδέα, όμως δεν τα εκτονώνουν όσο χρειάζεται και η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά για να διασκεδάσουν πραγματικά έχουν ανάγκη από παιχνίδι. Και ποιο καλύτερο παιχνίδι από αυτό που συνδυάζει διασκέδαση και σπορ για όλη την οικογένεια; Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε πέντε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, λίγο περισσότερο από όσο θα ενθουσιάσουν εσάς!

Αναρρίχηση για παιδιά στο The Wall

To The Wall είναι ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων στην Παιανία, στις εγκαταστάσεις του οποίου μπορεί να ψυχαγωγηθεί όλη η οικογένεια, με σπορ παντός καιρού. Περισσότερο γνωστός είναι για τους τοίχους αναρρίχησης, κάποιοι εκ των οποίων είναι ειδικά διαμορφωμένοι για παιδιά από 4 ετών. Πέρα από αναρρίχηση (με κόστος 15 ευρώ/ώρα), τα παιδιά μπορούν να επιδοθούν σε Bungee Τραμπολίνο, παιχνίδια με σχοινιά, αλλά και σε διαδρομές με ποδήλατα go kart. Ταυτόχρονα, κατά την παραμονή σας εκεί μπορείτε να απολαύσετε καφέ, χυμό ή κρύα σνακ στο μπαρ των εγκαταστάσεων.

Bowling, Roller Skate και Ping Pong στο Blanos Bowling

Με παράδοση πολλών ετών στα σπορ κλειστών χώρων, το Blanos, στη Γλυφάδα, περιμένει όλη την οικογένεια για… ολοήμερη διασκέδαση! Στον χώρο διατίθενται αίθουσα bowling, πίστα roller skating, τραπέζια πινγκ-πονγκ, καθώς και καφέ-εστιατόριο.



Επιπλέον, ένας ολοκαίνουργιος παιδότοπος με τραμπολίνο σε μία αίθουσα 200 τ.μ., δίπλα ακριβώς στην πίστα του πατινάζ, περιμένει τους μικρότερους επισκέπτες για ακόμα περισσότερο παιχνίδι!

Το κόστος των παιχνιδιών bowling τα Σαββατοκύριακα είναι 13,50 ευρώ για 3 παιχνίδια.

Bowling, Ping Pong και Roller Skating στο Superbowl

Στον αγαπημένο χώρο μικρών και μεγάλων στο Ρέντη η διασκέδαση απογειώνεται. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε αίθουσα bowling για παιδιά ηλικίας από 6 ετών, τραπέζια Ping Pong, καθώς και πίστα Roller Skate. Επιπλέον στο μπαρ προσφέρονται λαχταριστά σνακ, γλυκά, καφές και χυμός. Μάλιστα, για να συνδυάσετε παιχνίδι και φαγητό, το Superbowl προσφέρει club sandwich, αναψυκτικό και το αγαπημένο σας παιχνίδι bowling μόνο με 7,90 ευρώ κατ’άτομο.

Bowling και Roller Skate στο Κηφισιά Bowling Center

Για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς βρίσκεται το bowling center, με 12 πίστες στις οποίες μπορούν να χορτάσουν παιχνίδι μικροί και μεγάλοι, αλλά και με αίθουσα για Roller Skate. Επίσης, στο καφέ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και τα σνακ σας. Το κόστος για το bowling ανέρχεται στα 4,5 ευρώ ανά παιχνίδι.

Σπορ και ψυχαγωγία για πολύ μικρά παιδιά στο Mini Sports Club

Στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά δημιουργήθηκε ένας χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για παιδιά από 10 μηνών έως 9 ετών. Πέρα από τα οργανωμένα προγράμματα που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, εκεί μπορείτε να βρεθείτε και τα Σαββατοκύριακα (τηλεφωνήστε, ωστόσο, πρώτα για να βεβαιωθείτε πως ο χώρος δεν είναι κλεισμένος για πάρτυ), για να επιδοθούν τα παιδιά σε διασκεδαστικά παιχνίδια τέννις, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ρυθμικής γυμναστικής, μουσικοκινητικής, γιόγκα, αλλά και σε πολλά ακόμα! Στον ίδιο χώροι λειτουργεί παιδότοπος και κυλικείο. Η δε είσοδος ανέρχεται στα 6 ευρώ, με έναν χυμό για το παιδί.

v