Μια μαμά με πεντάδυμα φωτογραφίζεται με τα μωρά και μιλάει για τη ζωή της!

Μια μαμά με πεντάδυμα φωτογραφίζεται με τα μωρά και μιλάει για τη ζωή της!

Η Kim και ο Vaughn Tucci, ήθελαν απλώς να μεγαλώσουν τη μικρή τους οικογένεια κάνοντας ένα ακόμη παιδί. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφύλασσε όχι μία, αλλά πέντε μικροσκοπικές εκπλήξεις! Πέντε μήνες μετά τη γέννα των πεντάδυμων, η Kim φωτογραφίζεται μαζί τους και κάνει το ίντερνετ να λιώνει.

«50 δαχτυλάκια, 10 πατουσάκια, 5 μικρές καρδιές που χτυπούν μαζί», λέει η ίδια.

«Το σώμα μου ήρθε αντιμέτωπο με τις πιο δύσκολες μάχες για να φέρει αυτά τα πέντε μωρά στον κόσμο με ασφάλεια. Ό,τι έκανα, το έκανα για εκείνα».

Το ζευγάρι, που ζει στην Αυστραλία, «πέτυχε» κάτι που έχει μία στις εξήντα χιλιάδες πιθανότητες να συμβεί! Οι γονείς των πέντε μωρών, έχουν στραφεί στη διαδικτυακή γενναιοδωρία του κόσμου, ώστε να καταφέρει να αγοράσει το απαραίτητο αυτοκίνητο, αλλά πολλά ακόμη πράγματα που χρειάζεται ένα νοικοκυριό τέτοιου μεγέθους.

«Κάθε μέρα παλεύουν να κάνουν την οικογένειά τους όσο πιο χαρούμενη μπορούν, χωρίς να φορτώνουν ο ένας στον άλλον τα άγχη και τις ανησυχίες τους.», λέει η ευτυχής γιαγιά των πέντε μωρών.

H Kim Tucci είχε –όπως μπορείτε ίσως να μαντέψετε- μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Όπως ανέφερε στην Daily Mail, είχε πόνους στη μέση, κατανάλωνε 6.000 θερμίδες ημερησίως προκειμένου να καλυφθούν οι διατροφικές ανάγκες των 5 εμβρύων και μπορεί να πήγαινε έως και 12 φορές στην τουαλέτα ανά βράδυ.

Οι Αυστραλοί γονείς –όπως λένε- αλλάζουν 350 πάνες την εβδομάδα και, γενικώς, έχουν πια λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, αλλά «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να τα καταφέρεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v