Γονείς έφτιαξαν ένα τεράστιο κρεβάτι για να κοιμούνται με τα παιδιά τους

Γονείς έφτιαξαν ένα τεράστιο κρεβάτι για να κοιμούνται με τα παιδιά τους

Να πού μπορούν να φτάσουν οι γονείς όταν έχουν πλέον απαυδήσει να μοιράζονται κάθε βράδυ το κρεβάτι τους με τα παιδιά τους και τελικά να μένουν άυπνοι: Αυτοί οι γονείς, από το Μπέλφαστ της Αγγλίας, κατασκεύασαν ένα τεράστιο κρεβάτι, μήκους 5,5 μέτρων και πλέον κοιμούνται και οι 6 μαζί, άνετοι και ευτυχισμένοι!

Ο λόγος για έναν πρώην παίκτη του ράγκμπι και την σύζυγό του, οι οποίοι κάθε βράδυ αντιμετώπιζαν το εξής πρόβλημα: Όταν ερχόταν στο κρεβάτι ο 11χρονος γιος τους, έπειτα από λίγο εμφανίζονταν τα άλλα τρία παιδιά, με το παράπονο ότι δεν χωράνε κι εκείνα και αυτό δεν είναι δίκαιο. «Τα παιδιά είχαν δίκιο», λέει η μαμά-δασκάλα της γιόγκα «και εμείς θέλαμε τόσο πολύ να κοιμόμαστε μαζί τους!».



Και συνεχίζει «Όταν πλέον καταλάβαμε ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, μετακομίσαμε σε μεγαλύτερο σπίτι και ζητήσαμε από τον μαραγκό να μας φτιάξει ένα king size κρεβάτι, ένα κανονικό διπλό και ένα μόνο, και στη συνέχεια να μας τα ενώσει». Η οικογένεια πηγαίνει για ύπνο κάθε βράδυ κατά τις 10. Στο κρεβάτι κάνουν αγκαλιές και διαβάζουν παραμύθια, μέχρι όλα τα παιδιά να κοιμηθούν.



Όσο για τις ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού; Υπάρχει ένα επιπλέον δωμάτιο με ένα μικρότερο κρεβάτι στο σπίτι, στο οποίο πηγαίνουν οι δύο γονείς κατά την διάρκεια της νύχτας, χωρίς τα παιδιά να τους καταλάβουν. Μέχρι εκείνα να ξυπνήσουν, έχουν ήδη επιστρέψει στο… οικογενειακό τους κρεβάτι. «Μάλιστα, είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, αν τυχόν είναι ακόμα ξύπνια. Τους λέμε: η μαμά με τον μπαμπά πάνε να κάνουν αγκαλιές και θα επιστρέψουμε σε λίγο», εξηγεί η Kim.



Οι δύο γονείς καταλήγουν «τα παιδιά μας είναι χαρούμενα, ανεξάρτητα και αυτάρκη. Και απλά μοιράζονται μαζί μας το ίδιο δωμάτιο. Όταν νιώσουν έτοιμα να πάνε στα δικά τους, μπορούν απλά να το ζητήσουν, όπως έκανε ο μεγάλος μας γιος, ο οποίος προς το παρόν κοιμάται σε ένα στρώμα στο πάτωμα του δωματίου μας, μέχρι να συνηθίσει τον ύπνο στο δικό του κανονικό κρεβάτι».

Θα φτιάχνατε και εσείς ένα τόσο μεγάλο κρεβάτι για να κοιμάστε με τα παιδιά, αν είχατε τον χώρο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v