Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos στις 3/12

Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos στις 3/12

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, προσκαλεί εγκύους & θηλάζουσες μητέρες στο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα: "Τα μυστικά του θηλασμού - Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά" που διοργανώνει στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας στην Αθήνα, στοχεύοντας στην ενημέρωση και καλύτερη προετοιμασία και εκπαίδευση των γυναικών στο θηλασμό.

Το σεμινάριο, με σκοπό να αυξήσει την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, απευθύνεται σε εγκυμονούσες β'-γ' τριμήνου και σε νέες θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-6 μηνών), πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική άσκηση και βέβαια συμβουλές και απαντήσεις στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα.

Με ομιλήτρια την κα Λαμπρινή Μπαγλατζή Παιδίατρο-Νεογνολόγο και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι τόσο η προετοιμασία του θηλασμού από την περίοδο της εγκυμοσύνης, η έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό, όσο και η επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, η αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, η σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και οι στάσεις θηλασμού.

Σύντομες αναφορές θα γίνουν επίσης στην συνέχιση του θηλασμού και μετά τον 6ο μήνα της ζωής του μωρού (περίοδος απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών) καθώς και κατά την ενδεχόμενη απουσία ή επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε συμμετοχή online εδώ.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (2016) 11:30-13:30

ΠΟΥ: Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com, Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) - χάρτης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: [email protected], κιν.: 6999238535.

 

v