10 μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αγόρια

10 μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αγόρια

Η επιλογή ενός ξεχωριστού δώρου για τα αγόρια μπορεί να γίνει παιχνιδάκι- κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για να μην καταφύγετε, όμως, πάλι στα κλασικά αυτοκινητάκια και τα υπόλοιπα «αγορίστικα» παιχνίδια, θα χρειαστεί να το ψάξετε λίγο παραπάνω.

Αν, λοιπόν, δεν έχετε βάλει ακόμα κάτω απ’ το δέντρο το χριστουγεννιάτικο δώρο για τον γιο, τον βαφτισιμιό ή το ανιψάκι σας, δείτε ποιες είναι οι δέκα καλύτερες προτάσεις που θα το κάνουν να «κολλήσει».

1. Το παιχνίδι που θα τους έρθει… «Κατάμουτρα»!

Ο παίκτης παίρνει θέση βάζοντας το κεφάλι του στη μάσκα. Στη συνέχεια τραβάει τον τροχό- ο αριθμός που θα του δείξει είναι οι φορές που θα πρέπει να γυρίσει τον τροχό. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει. Αν το χέρι σηκωθεί, ο παίκτης θα λερωθεί με το περιεχόμενο του. Τα γέλια είναι δεδομένα!

Τιμή: 25 ευρώ.

Βρείτε το online στο Ganeshtoys.gr

2. Για μικρούς (και μεγάλους) Ghostbusters



Κυνήγι φαντασμάτων: ένα δώρο που θα κάνει τα αγόρια, αλλά και τους γονείς τους, να μην ξεκολλάνε. Ένας σκελετός αντανακλά φαντάσματα που οι παίκτες θα πρέπει να «χτυπήσουν» με το ηλεκτρονικό όπλο. Κατάλληλο για ατρόμητα παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Τιμή: 30 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Public ή αγοράστε το online εδώ

Πάρτε μια ιδέα για το πώς παίζεται στο παρακάτω βίντεο:

3. Φιγούρες Star Wars



Η μανία του Star Wars έχει επιστρέψει και δεν έχει αφήσει – εκτός απ’ τους μπαμπάδες- ασυγκίνητους τους γιους. Πρόκειται για αρθρωτές φιγούρες μεγέθους 9,5 εκατοστών οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με εκπληκτική λεπτομέρεια.Η Black Series περιλαμβάνει τους κλασσικούς χαρακτήρες των ταινιών, όπως τον Luke Skywalker, τον Chewbacca και άλλους.

Τιμή: 12 ευρώ.

Θα τις βρείτε εδώ.

4. Επαναφέρετε τους δεινοσαύρους στη ζωή



Ένα τρισδιάστατο, ξύλινο παζλ είναι ιδανικό για τα αγόρια που λατρεύουν τις κατασκευές. Δεν χρειάζονται άλλα εργαλεία για τη συναρμολόγησή του- μόνο παρατηρητικότητα και υπομονή. Για ηλικίες από 6 ετών και πάνω.

Τιμή: 22 ευρώ.

Θα το βρείτε στο Perfecttoys.gr.

5. «Μεγάλα» μαγικά κόλπα για μικρά παιδιά



Ποιος δεν θα ήθελε να γίνει μαθητευόμενος μάγος; Στη συσκευασία περιέχονται ένα βάζο, μια τράπουλα, ένα σκοινί και ένας δακτύλιος. Και όλα αυτά αρκούν για είκοσι εντυπωσιακά μαγικά τρικ.

Ενδείκνυται για μάγους από 6 ετών.

Τιμή: 14,50 ευρώ.

Αγοράστε το online εδώ από το Caelesteshop.gr

 6. Επιτραπέζιο χόκει

Αν τρελαίνεται για το μαγνητικό χόκει όταν πηγαίνετε στα λούνα παρκ, τότε βρήκατε το κατάλληλο δώρο. Στα συν του, η λειτουργία εκτόξευσης αέρα από τις τρύπες στο γήπεδο και ο πρωτότυπος τρόπος να «κρατάτε» το σκορ.

Τιμή: 37,95 ευρώ.

Θα το βρείτε online στο Gadgetbox.gr.

7. Μια πίστα από τα… χεράκια τους!

Ωραίες οι εντυπωσιακές, έτοιμες πίστες, όμως μια πίστα- παζλ που το παιδί θα φτιάξει μόνο του είναι ξεχωριστή. Συναρμολογείται ορθογώνια ή σε σχήμα 8. Η πίσω μεριά είναι ασπρόμαυρη για να τη ζωγραφίσει το παιδί όπως θέλει. Μπορείτε να συμπληρώσετε το δώρο σας με ένα σετ από αυτοκινητάκια ταχύτητας

Τιμή: 9,95 ευρώ.

Αναζητήστε την στα καταστήματα Imaginarium ή στο e-shop τους εδώ.

8. Πάρκινγκ αυτοκινήτων για παιδιά

Ένα παιχνίδι λογικής που αναπτύσσει την αίσθηση του χώρου του παιδιού. Ο παίκτης πρέπει να βρει το σωστό σημείο για να παρκάρει το κάθε αυτοκίνητο, ακολουθώντας και κάποιους κανόνες.

Τιμή: 15 ευρώ.

Διαθέσιμο από το e- shop της Ανέμης.

9. Πιτζάμα- δεινόσαυρος

Οι μεταμφιέσεις ξετρελαίνουν τα παιδιά. Γι’ αυτό, κάντε τους δώρο μια πιτζάμα εμπνευσμένη από την εποχή των δεινοσαύρων για όνειρα γεμάτα περιπέτεια.

Τιμή: 37 ευρώ.

Θα την παραγγείλετε online από εδώ.

 10. Πάγκος εργασίας για μικρούς μάστορες



Το σετ περιέχει 42 τεμάχια, τρυπάνια και εργαλεία για… ελεύθερα και ακίνδυνα μαστορέματα. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών που το «έχουν» με τις κατασκευές.

Τιμή: 20 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Jumbo ή στο e-shop τους εδώ.

 

v