Όλη η δύναμη της αδερφικής αγάπης σε μία συγκινητική φωτογραφία

Όλη η δύναμη της αδερφικής αγάπης σε μία συγκινητική φωτογραφία

Ο τριών μηνών Thomas διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο, λίγο καιρό αφού γεννήθηκε. Ο μικρούλης εμφάνισε μια σπάνια και άκρως επιθετική μορφή καρκίνου, με πολλαπλούς όγκους στους πνεύμονες, και οι γιατροί δυσκολεύονται να πουν με βεβαιότητα πόσο χρόνος ζωής του απομένει. Και ενώ η μαμά του, η Sheryl, περιγράφει στο blog της πόσο δραματικό είναι αυτό που ζει, εκείνη και η οικογένειά της, βλέποντας το υπέροχο μωρό της τη μία να χαμογελά και την άλλη να υποφέρει από τους πόνους, μία της φωτογραφία έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο.

«Πήγα στο σαλόνι και περίμενα να βρω το μωρό καλυμμένο με Nutella ή μέλι, όμως αντίθετα είδα αυτό: Ο μεγάλος μου γιος έλεγε στον αδερφό του “Εγώ είμαι εδώ. Όλα θα πάνε καλά.»



Η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε τόσα πολλά likes και ενθαρρυντικά σχόλια που έδωσε έναυσμα για μια μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου η οικογένεια να τα χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί για το παιδί της. Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες κατάφερε να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 42.000 δολαρίων.



Όπως λέει η Sheryl «Η αγάπη και η στήριξη που η οικογένειά μου έχει λάβει αυτές τις μέρες δεν περιγράφονται με λόγια. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ένας από τους λόγους που άρχισα να δημοσιεύω την πορεία του γιου μου ήταν για να προσευχηθεί ο κόσμος για ένα θαύμα. Αυτό, όμως, τελικά που συνέβη ήταν ακόμα πιο συγκινητικό.»



Καταλήγει δε, ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα τα χρησιμοποιήσουν ώστε ως οικογένεια να ζήσουν ορισμένες αξιομνημόνευτες στιγμές με το μωρό τους, το οποίο όπως λέει «Είναι τόσο χαρούμενο όταν δεν πονάει». «Θέλουμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που τόσο εμείς όσο και ο μεγάλος μας γιος θα κρατήσουμε ως φυλαχτά, για την υπόλοιπη ζωή μας», καταλήγει.



Δεν έχουμε παρά να στείλουμε την στήριξή μας σε αυτή τη μαμά και να προσευχηθούμε, μαζί με όλο τον κόσμο, για ένα θαύμα που θα σώσει το μωρό της.
 

Πηγή: buzzfeed.com

v