Μαγικό ταξίδι στον χρόνο το Πάσχα στο RIVER WEST παρέα με τα Playmobil!

Μαγικό ταξίδι στον χρόνο το Πάσχα στο RIVER WEST παρέα με τα Playmobil!

Φέτος το Πάσχα όλα τα παιδιά έρχονται στο RIVER WEST για ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο παρέα με τα Playmobil. Από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 22 Απριλίου, ο αρχαίος κόσμος των Ρωμαίων και των Αιγύπτιων θα αναβιώσει στο τρίτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, ενώ το πρώτο επίπεδο θα καταληφθεί από μεσαιωνικούς ιππότες και δράκους!

Η δράση ξεκινάει στο επίπεδο 1 του RIVER WEST όπου οι ιππότες PLAYMOBIL μάχονται από μεσαιωνικά κάστρα με τον τεράστιο πράσινο δράκο και σώζουν τον βασιλιά τους! Ανεβαίνοντας το επίπεδο 3, μεταφερόμαστε στον κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου όπου Ρωμαίοι κατακτητές καταπλέουν με τις γαλέρες τους και πολιορκούν την  πυραμίδα του Φαραώ για να ανακαλύψουν τα μυστικά της και να αφαιρέσουν τους πολύτιμους θησαυρούς που αυτή κρύβει! Λεγεωνάριοι, εκατόνταρχοι και ο αυτοκράτορας αποβιβάζονται στην Αίγυπτο και η μάχη ξεκινά!



Και αφού τα παιδιά θα έχουν απολαύσει ένα δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της Ιστορίας με τα δεκάδες παιχνίδια της Playmobil, οι γονείς και οι νονοί θα μπορούν να κάνουν άνετα τα ψώνια της άνοιξης και του Πάσχα βρίσκοντας μία τεράστια ποικιλία από λαμπάδες και δώρα στο άνετο και φωτεινό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, το RIVER WEST!

Μην ξεχάσετε...

Σημειώστε στα ημερολόγιά σας, ότι το Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Απριλίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον πρίγκιπα Άλεξ, την πειρατίνα Ρούμπι, τον πράκτορα DNA και τη νεράιδα Χαρά, από την παρέα των Playmobil Super 4 καθώς και ότι την Κυριακή 9/4 τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09.00 ως τις 20.00!



Πάσχα με αξέχαστη περιπέτεια στο RIVER WEST!

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00

Σάββατο: 09:00 - 20:00

Κυριακή 9/4/2017: 09.00-20.00

Μ. Παρασκευή: 14/4/2017: 09:00-21.00

Δευτέρα του Πάσχα: 17/4/2017 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Social Media

Facebook: @RiverWestOfficial

Instagram: RiverWestOfficial

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v