Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων αποκλειστικά για αγόρια

Οι πιο εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων αποκλειστικά για αγόρια

Σε παλαιότερο άρθρο μας σας έχουμε δώσει ιδέες για το τέλειο αγορίστικο πάρτι, χωρίς όμως να σας προτείνουμε λύσεις για την πιο ξεχωριστή στιγμή τόσο για τον εορτάζοντα όσο και για τους καλεσμένους: τη στιγμή που η τούρτα μπαίνει στο δωμάτιο και κανείς δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της.

Αυτό το κενό θα καλύψουμε σήμερα και θα σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για τούρτες αποκλειστικά για αγόρια…

Χελωνονιτζάκια- Η (γλυκιά) επιστροφήΔράκος από cupcakes- Η… άλλη τούρταΔείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε τα cupcakes εδώ. Αφού τελειώσετε, απλώς στήστε τα σε σχήμα δράκου.

Για τους λάτρεις του skateΟι έφηβοι «σκειτάδες», θα ενθουσιαστούν.

Ένας πειρατικός θησαυρόςΦυσικά με την κατάλληλη σκηνοθεσία (προσοχή στις υπόλοιπες λεπτομέρειες- το τραπέζι με τα «κλεμμένα» κοσμήματα και τις σοκολατένιες λίρες).

Star WarsΥποψήφια τούρτα, όχι μόνο για τον γιο, αλλά και για τον άντρα σας (για ευνόητους λόγους)

Η τούρτα με όλους τους σούπερ ήρωεςΓια τους αναποφάσιστους εορτάζοντες ή για να καλύψει όλα τα γούστα- ακόμα και των καλεσμένων.

Ή με δύο και καλούς!Hot wheels και φύγαμε για μεγάλες περιπέτειες.Με μια παραπάνω πινελιά: Η πίστα των hot wheels παίρνει το σχήμα της ηλικίας του παιδιού.Τα minions ήρθαν για να μείνουν στην καρδιά αλλά και την τούρτα του γιου σας.Καλωσήρθατε στο εργοστάσιο κατασκευής των Lego- ναι, είναι τούρτα!Κλασικός Batman: Ξαναχτυπά και δεν αστειεύεται.Διαστημική τούρτα- αν μεγαλώνετε έναν μικρό Σέλντον.Και φυσικά για τους λάτρεις της μπάλας...

 


 *Φωτογραφίες: Pinterest

v