Τι πρέπει να προσέξω πριν παραγγείλω delivery

Τι πρέπει να προσέξω πριν παραγγείλω delivery

Σχεδόν κανένα fast food δεν μπορεί να προσφέρει σε ένα παιδί τη διατροφική αξία που θα του προσφέρει ένα προσεγμένο γεύμα όπου κάθε υλικό είναι επιλεγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει μόνο έναν στόχο: τον καλύτερο συνδυασμό γεύσης και ποιότητας. Κακά τα ψέματα, υπάρχουν φορές που δεν έχεις χρόνο και την πολυτέλεια να μαγειρέψεις.

Τι κάνεις τότε; Θα παραγγείλεις. Και υπάρχουν κανόνες ώστε να μεγιστοποιήσεις την πιθανότητα το γεύμα να φέρει στο παιδί το ζητούμενο: καλές διατροφικές συνήθειες και απόλαυση. 

Επίλεξε κάτι πιο γκουρμέ από το deliveras.gr!

Στην Ελλάδα, ο όρος είναι παρεξηγημένος αφού συχνά θεωρείται ταυτόσημος πανάκριβων εστιατορίων. Gourmet είναι απλώς ο καλοφαγάς και όταν λέμε καλοφαγάς δεν εννοούμε κάποιον ευτραφή κύριο με παχύ μουστάκι που καταβροχθίζει μέρα- νύχτα κοψίδια. Καλοφαγάς είναι οποιοσδήποτε αρέσκεται στην ποιότητα του καλομαγειρεμένου φαγητού. Δεν τρώει μόνο για να χορτάσει αλλά για να γευτεί, να εξερευνήσει, να ευχαριστηθεί. Η επιλογή φρέσκων υλικών, είτε είναι λαχανικά είτε μοσχαρίσιο φιλέτο είτε ψάρι είτε απλώς καλό ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, είναι η βάση της φιλοσοφίας της υψηλής μαγειρικής.

H τέχνη της έγκειται στη χημεία, στη μελετημένη τεχνική μαγειρέματος, ώστε οι τροφές να αποδώσουν το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών τους. Αυτό στην γλώσσα των chef ονομάζεται υψηλή γαστρονομία. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα αφήνονται στο ταλέντο και στη φαντασία των chef γιατί σημασία έχει και η καλαίσθητη παρουσίαση ενός πιάτου.

Απόλαυσε σήμερα κιόλας γκουρμέ επιλογές ανάλογα την περιοχή σου!

 

v