Οι πιο πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων για κορίτσια

Οι πιο πρωτότυπες τούρτες γενεθλίων για κορίτσια

Πριγκίπισσες, τιάρες, φιόγκοι και φυσικά πολύ… ροζ είναι στοιχεία που δεν μπορούν να λείπουν από καμία τούρτα για κορίτσια, που σέβεται τον εαυτό της! Αν πιάνουν τα χέρια σας και έχετε εξασκηθεί στην ζαχαρόπαστα, μπορείτε να τολμήσετε κάποιο από τα παρακάτω σχέδια. Διαφορετικά, αφήστε το στους ειδικούς να φτιάξουν αυτές τις τούρτες που μοιάζουν με έργα τέχνης.

Βέβαια, δεν σας εγγυόμαστε ότι θα μπορέσετε να τις φάτε- όχι γιατί δεν είναι νόστιμες αλλά γιατί δεν θα θέλετε να τις «χαλάσετε».

Έμπνευση από τα φορέματα των πριγκιπισσών της Disney- για minimal αισθητική!Μια λαμπερή τούρτα μόνο για μια αληθινή πριγκίπισσαΠοιος θα πίστευε ότι οι πουέντ θα ήταν τόσο λαχταριστές;Μια ιδέα που μπορείτε να τολμήσετε και μόνη σας- τα μπισκότα ουσιαστικά κάνουν τη διαφορά.Η Barbie στη… φαγώσιμη εκδοχή τηςΠοιος είπε ότι στα κορίτσια δεν αρέσουν τα κάστρα; Σε ροζ…Ή σε άσπροFrozen και ξερό ψωμί- σε δύο επιλογές.Ολόκληρο το "Μικρό μου πόνυ" σε μια τούρτα- ενδείκνυται για πολλούς καλεσμένους!

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων με την τούρτα της Αλίκης


Η αυθεντική τούρτα της Ωραίας Κοιμωμένης- μια ιδέα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς σας καλεσμένους.Ανοιξιάτικα γενέθλια με έναν λουλουδάτο μα και σοκολατένιο κήπο. Ο φράχτης κλείνει με λαχταριστά πουράκια. *Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Pinterest

v