Το Frozen 2 στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Το Frozen 2 στις κινηματογραφικές αίθουσες!

Αν είσαι άνθρωπος που γεννήθηκες από το 1980 έως το 2017, είναι σχεδόν αδύνατο να μην είσαι παθιασμένος με την Disney. Αν, μάλιστα, είσαι κορίτσι που γεννήθηκε το ίδιο διάστημα, οι πιθανότητες είναι ότι θεωρείς πως το Frozen είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της Disney όλων των εποχών.

Αγαπημένες μας λάτρεις της Έλσας και της Άννας, λοιπόν, κρατηθείτε –σας έχουμε νέα!

Η Disney μόλις ανακοίνωσε πως ο Νοέμβριος του 2019, στις Η.Π.Α. τουλάχιστον, αναμένεται… παγωμένος, καθώς στις 27 του μήνα πρόκειται να κυκλοφορήσει η συνέχεια της λατρεμένης ταινίας με τον τίτλο που μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως θα είναι «Frozen 2».

Ως προς την κυκλοφορία στην Ελλάδα, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, όμως ελπίζουμε αυτή να είναι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2019, ώστε να τους χαρίσει λίγη περισσότερη λάμψη!

Όσο κι αν θέλουμε, λοιπόν, να αποφεύγουμε τα μεγάλα σχέδια για το μέλλον (γιατί ο Θεός γελάει μαζί μας), ο στόχος μας είναι σε δυόμιση χρόνια από σήμερα (υπολογίστε πόσο θα είναι οι κόρες σας τότε) να βρισκόμαστε στους κινηματογράφους, έτοιμες να εντυπωσιαστούμε ξανά από με τις μαγικές δυνάμεις της Έλσας, να παρακολουθήσουμε πώς θα εξελιχθεί το ειδύλλιο της Άννας με τον Κριστόφ και να γελάσουμε με τον Όλαφ!

Μέχρι τότε, ξαναθυμηθείτε (που σιγά μην το έχετε ξεχάσει) το αγαπημένο τραγούδι των απανταχού κοριτσιών, από την Έλσα:

 

Πηγή: Elitedaily.com

 

v