Τα ομορφότερα βαφτιστικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια

Τα ομορφότερα βαφτιστικά ρούχα για αγόρια και κορίτσια

Είναι η μεγάλη τους μέρα! Όλα τα βλέμματα και οι φωτογραφικοί φακοί θα είναι στραμμένα πάνω τους. Δεν είναι παράλογο, λοιπόν, να αναζητάμε για εκείνα τα πιο όμορφα και κομψά βαπτιστικά, με ρουχαλάκια που κοστίζουν, όμως πραγματικά θα ξεχωρίζουν. Αν οι πρώτες βόλτες σας στα μαγαζιά δεν σας ικανοποίησαν, δείτε παρακάτω δέκα σύνολα, για αγόρια και κορίτσια, που ξεχωρίσαμε για τη φετινή σεζόν βαφτίσεων που έχει ήδη ξεκινήσει:

Φόρεμα και ζακέτα σε boho look, από το Baby u rock

Πόσο ροκ είναι η μικρή σας πριγκίπισσα; Την απάντηση θα δώσει αυτό το ξεχωριστό σύνολο που αποτελείται από ασύμμετρη boho ζακέτα σε ριγέ γάζα με διακριτικές λεπτομέρειες, ασύμμετρη αφράτη τουτού από λευκή οργαντίνα και πλισέ τούλινα βολάν και ένα υπέροχο βαμβακερό, λευκό κορμάκι. Το σετ συνδυάζεται με εσπαντρίγιες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 285 ευρώ.

Πουκάμισο με prints και κόκκινο γιλέκο, από το Baby u rock

Αν θέλετε ο μικρός σας να κλέψει τις εντυπώσεις, θα το πετύχετε σίγουρα με αυτό το βαμβακερό αμάνικο σακάκι με τις στιλάτες λεπτομέρειες , το βαμβακερό παντελόνι με πιέτες και το slim πουκάμισο με τα γεωμετρικά σχέδια. Δείτε περισσότερα εδώ

Τιμή: 260 ευρώ.

Κοκτέιλ φόρεμα Iris, από τη Stova Bambini

Πόσο κομψό και πόσο ρομαντικό το φόρεμα αυτό, με το εντυπωσιακό V στην πλάτη και το balloon τελείωμα σε τούλινη φούστα. Φυσικά, τις εντυπώσεις κλέβει η πλούσια μεταξωτή ζώνη-φιόγκος σε απόχρωση πούδρας, με τα χειροποίητα μεταξωτά τριαντάφυλλα. Συνδυάζεται με ασορτί κορδέλα με τα ίδια λουλούδια και ολοκληρώνεται με λευκές μπαρετούλες με Ponpon. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 269 ευρώ.

Σετ με γιλέκο και παπιγιόν Kristofer, από τη Stova Bambini

Ίσως το εντυπωσιακότερο σύνολο που ξεχωρίσαμε για αγόρια, αποτελούμενο από πλεκτό βαμβακερό γιλέκο στο χρώμα της μέντας, λινό πουκάμισο με πουά λεπτομέρειες και ένα λινό μπεζ παντελόνι με τιράντες που θα φορέσει όλο το καλοκαίρι. Απαραίτητα αξεσουάρ το ξύλινο παπιγιόν σε σχήμα μουστάκι και το λινό καπέλο! Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 259 ευρώ.

Χειροποίητο patchwork φόρεμα με σχέδιο Flamingo, από το Happy Hippie

Τα φλαμίνγκο αποτελούν αγαπημένο θέμα στις φετινές βαφτίσεις, οπότε αν αναζητάτε ένα ρούχο που να ταιριάξει στην ιδέα αυτή, μόλις το βρήκατε στην καλύτερη πιθανή εκδοχή του. Το φόρεμα της φωτογραφίας είναι από χειροποίητο βαμβακερό ύφασμα με επιπλέον υφασμάτινη κατασκευή, δουλεμένο στο χέρι με έμφαση στη λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 195 ευρώ.

Σύνολο με βερμούδα Moustache Pants, από το Happy Hippie

Αν πάλι το θέμα σας περιλαμβάνει τα χιουμοριστικά μουστάκια, για τον μικρό σας νεοφώτιστο, τι πιο χαριτωμένο και ευκολοφόρετο για το καλοκαίρι, από την βαμβακερή βερμούδα της φωτογραφίας που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ένα κοντομάνικο λινό πουκάμισο και ψάθινο καπελάκι. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 97 ευρώ.

Φόρεμα σε άλφα γραμμή Claire, από το Designer’s Cat

Ένα πολύ κομψό φόρεμα σε άλφα γραμμή από ύφασμα με βαμβάκι, λινό και μετάξι, διακοσμημένο με βαμβακερή δαντέλα και πέρλες βρήκαμε στο Designer’s Cat. Διατίθεται μαζί με ασορτί κορδέλα με χειροποίητα λουλούδια, για την πλέον σικ εμφάνιση της μικρής σας! Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 168 ευρώ.

Σύνολο με λευκό παντελόνι και γιλέκο Richard, από το Designer’s Cat

Μα τι κομψός κύριος θα είναι ο μικρός σας με αυτό το λινό σετ που περιλαμβάνει και γιλέκο σε μπλε αποχρώσεις και floral λεπτομέρειες στο μαντηλάκι). Το σετ περιλαμβάνει ακόμα τραγιάσκα και ζώνη. Δείτε περισσότερα εδώ.

Tιμή: 236 ευρώ.

Φόρεμα τούλινο με πεταλούδες, Lapin

Ένα πολύ χαριτωμένο φόρεμα βάπτισης στο χρώμα της μέντας, βαμβακερό με φουρό από τούλι, στολισμένο στο χέρι με πεταλούδες, στρας και χάντρες, θα βρείτε στα καταστήματα Lapin, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ποικιλία από κορδέλες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 175,50 ευρώ.

Πουκάμισο λινό και βερμούδα, Lapin

Για τους πολύ κομψούς κυρίους, στα Lapin θα βρείτε ακόμα αυτή την ξεχωριστή βερμούδα με prints και ζώνη, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα λευκό, λινό πουκάμισο με ταιριαστές λεπτομέρειες. Ένα καπελάκι είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσετε το σύνολο. Δείτε περισσότερα εδώ και εδώ.

Τιμή: 72,90 ευρώ για το πουκάμισο και 84,60 ευρώ για τη βερμούδα.

v