5 παρεό και τουνίκ για την παραλία

5 παρεό και τουνίκ για την παραλία

Λατρεύουμε τα παρεό γιατί αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Γιατί δένουν γύρω από την μέση ή τον λαιμό μας καλύπτοντας κάθε ατέλεια και χαρίζοντάς μας, ταυτόχρονα, υπέροχο, εξωτικό look με τα λαμπερά χρώματά τους και την αέρινη υφή τους.

Μαζί με τα παρέο, στην βαλίτσα των διακοπών, οφείλουν να υπάρχουν και μερικά δροσερά καφτάνια, που θα αντικαταστήσουν τα πρώτα όταν το απογευματάκι, μετά το μπάνιο, βρεθούμε σε κάποια δροσερή ταβερνούλα για φαγητό…

Εμπριμέ καφτάνι από τα Accessorize
Accessorize

Εμπριμέ, κοντό καφτάνι από λεπτό πολυεστέρα, με λαχούρια και λουλούδια σε αποχρώσεις του μωβ και του ροζ. Φορέστε το πάνω από το ροζ μαγιό σας ή με το τζιν σορτσάκι σας.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Accessorize.

Τιμή: 41 ευρώ (χωρίς την έκπτωση).

Λευκή τουνίκ από το La Redoute
La Redoute

Βαμβακερή, λευκή τουνίκ, με κέντημα από πούλιες στη λαιμόκοψη και αζούρ λεπτομέρειες στους ώμους, χαμηλά στα μανίκια και στην πλάτη. Φορέστε την πάνω από το λευκό μαγιό σας. Διατίθεται ακόμα σε μαύρο και σε κεραμιδί.

Θα την αγοράσετε από το online κατάστημα La Redoute.

Τιμή: 31,15 ευρώ.

Λουλουδάτο παρεό από τα Achilleas Accessories
Achilleas Accessories

Όμορφο, μακρύ παρεό με λουλούδια και ριγέ border από 100% βαμβάκι. Φορέστε το κάτω από το κατακόκκινο μπικίνι σας ή από σκούρο μπλε ολόσωμο, για ακόμα πιο κομψό look.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Achilleas Accessories.

Τιμή: 9,45 ευρώ (με την έκπτωση).

Μακρύ Καφτάνι Fullah Sugah
Fullah Sugah

Εντυπωσιακό, αέρινο και ημιδιάφανο μακρύ καφτάνι, σε αποχρώσεις του φούξια. Φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ στο νησί, πάνω από το μαύρο μπικίνι σας και συνδυάστε το με χρυσαφί σανδάλια και μεγάλα βραχιόλια.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Fullah Sugah.

Τιμή: 9 ευρώ.

Εμπριμέ παρεό από το Axel Accessories
Axel Accessories

Όμορφο, εμπριμέ παρεό από rayon, σε απόχρωση του γαλάζιου και με σχέδια από μεγάλα λουλούδια. Συνδυάστε το με κίτρινο, κόκκινο ή και μαύρο μπικίνι ή ολόσωμο και δερμάτινες σαγιονάρες.

Θα το αγοράσετε από το online κατάστημα των Axel Accessories.

Τιμή: 18 ευρώ (με την έκπτωση).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v