Πώς να απολαμβάνετε πολλαπλούς οργασμούς

Πώς να απολαμβάνετε πολλαπλούς οργασμούς

Πολλές από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο θα αναρωτηθείτε: Πολλαπλοί οργασμοί; Εγώ με τα βίας καταφέρνω να έχω έναν! Και δεν είστε μόνες! Ειδικά για τις μαμάδες που κάνουν σεξ μια στο τόσο και εξίσου σπάνια έρχονται σε οργασμό, οι πολλαπλοί ακούγονται επιστημονική φαντασία. Η πραγματικότητα, όμως, είναι -και δεν το λέμε μόνο εμείς, μα και οι επιστήμονες- ότι όλες οι γυναίκες έχουν σωματικά την ικανότητα να έχουν πολλαπλούς οργασμούς. Γιατί, λοιπόν, να μην αξιοποιήσουμε αυτό μας το χάρισμα και να απολαύσουμε το σεξ στο έπακρο, αφού μπορούμε; Γιατί δεν προσπαθούμε, λίγο παραπάνω;

Η Αμερικανίδα γυναικολόγος Dr. Barbara Bartlik, υποστηρίζει ότι ο λόγος που οι γυναίκες δεν επιμένουν σε περισσότερους του ενός οργασμούς είναι ότι δεν έχουν χρόνο και διάθεση. «Οι άνθρωποι στις μέρες μας είναι τρομερά πολυάσχολοι και δεν έχουν χρόνο για σεξ. Και όταν έχουν χρόνο, δεν έχουν την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε έναν ακόμα οργασμό. Επιπλέον, φοβούνται μήπως φανούν άπληστοι, όταν ο σύντροφός τους έχει μόνο έναν», συμπληρώνει.

Τι είναι οι πολλαπλοί οργασμοί

Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι μία σειρά αλλεπάλληλων οργασμικών εμπειριών, οι οποίες συμβαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν συμβαίνει αυτό, οι γυναίκες έχουν το βιολογικό «πάνω χέρι», γιατί σε αντίθεση με τους άνδρες δεν χρειάζονται την ίδια περίοδο «ξεκούρασης» που απαιτείται για εκείνους μέχρι να έρθουν ξανά σε στύση. Έτσι, οι γυναίκες μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα έπειτα από έναν οργασμό σε μία συνεχόμενη κλειτοριδική ή κολπική διέγερση.

…και πώς να τους κατακτήσετε

Η σεξολόγος Carol Queen εξηγεί, ότι για να μπορέσει μια γυναίκα να έχει αλλεπάλληλους οργασμούς, πρέπει πρώτα απ΄όλα να γνωρίζει καλά το σώμα της. Πρέπει, δηλαδή, να έχει καταγράψει από την εμπειρία της τα σημεία που την διεγείρουν και τους τρόπους με τους οποίους έρχεται σε οργασμό, αλλά και να κάνει και μόνη της δοκιμές, είτε με τα δάχτυλά της, είτε με τη βοήθεια δονητή. Αυτό, θα την βοηθήσει την επίμαχη στιγμή, να ξέρει τι πρέπει να κάνει, για να επιτύχει έναν ακόμα οργασμό.

Το δεύτερο πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσετε έμφαση, είναι τα προκαταρκτικά στο σεξ. Αφιερώστε χρόνο στη σεξουαλική σας διέγερση και επιτρέψτε στον σύντροφό σας να ασχοληθεί για ώρα με τις επίμαχες περιοχές σας, ώστε να είστε πραγματικά έτοιμη να έρθετε σε οργασμό την κατάλληλη στιγμή, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Όταν θα έχετε έρθει σε οργασμό μία φορά, μην απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας, όπως κάποιες γυναίκες συνηθίζουν να κάνουν –μην στείλετε, δηλαδή, στον εγκέφαλό σας το μήνυμα ότι «τελειώσατε» και ότι το σώμα σας τώρα μπαίνει σε διαδικασία χαλάρωσης, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να διεγερθείτε έντονα για δεύτερη φορά. Αντίθετα, δοκιμάστε να αλλάξετε στάση, καλέστε τον σύντροφό σας να συνεχίσει να ασχολείται με τις ερωτογενείς σας ζώνες, π.χ. τον λαιμό και το στήθος σας, και προσπαθήστε με τις κινήσεις σας να διεγείρετε ένα άλλο σημείο που ξέρετε ότι μπορεί να σας οδηγήσει σε οργασμό. Αν, δηλαδή, την πρώτη φορά «τελειώσατε» κολπικά, αφήστε την συγκεκριμένη περιοχή να «ξεκουραστεί» και ξεκινήστε να διεγείρετε την κλειτοριδική περιοχή, ώστε από εκεί να προκύψει ο δεύτερος οργασμός σας. Μάλιστα, αυτός θα είναι ακόμα πιο απολαυστικός από τον πρώτο, γιατί η κλειτορίδα σας, με τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις, έχει ήδη λάβει μια γερή δόση διέγερσης από τον πρώτο οργασμό.



Μην εγκαταλείψετε, όμως, ούτε μετά την δεύτερη φορά! Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο, διεγείροντας κι άλλες ερωτογενείς ζώνες, αλλάζοντας στάσεις και καλώντας τον σύντροφό σας σε νέες «δοκιμές» στο σώμα σας. Οι ειδικοί λένε, ότι μετά τον δεύτερο οργασμό, οι επόμενοι έρχονται πολύ πιο εύκολα και μάλιστα σε διάστημα το πολύ 5 λεπτών. Τονίζουν δε, ότι δεν υπάρχουν όρια στο πόσους οργασμούς μπορεί να έχει μια γυναίκα!

Η τελευταία σημαντική συμβουλή των ειδικών, έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεστε. Ο οργασμός είναι μία υπέροχη στιγμή, την οποία αξίζει να απολαύσετε όσο περισσότερες φορές αντέχετε (εσείς, αλλά και ο σύντροφός σας). Έτσι, σταματήστε να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε σεξ με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ότι μετά την δική σας κορύφωση, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσει ο σύντροφός σας. Αντίθετα, αναλάβετε τα ηνία, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές. Πιστέψτε μας, ο σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την ανανεωμένη σεξουαλικότητά σας που κανένα πρόβλημα δεν θα έχει να σας αφήσει να γίνετε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς! Αντίθετα, θα κάνετε και για τον ίδιο την διαδικασία ακόμα πιο διασκεδαστική, ενισχύοντας έτσι και τη δική του κορύφωση.

v