Καλοκαιρινό bazaar βιβλίων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο 23/6 με 15/7

Καλοκαιρινό bazaar βιβλίων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο 23/6 με 15/7

Από την Παρασκευή 23 Ιουνίου έως το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, ο Πολυχώρος Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) μας περιμένει με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι αναγνώστες εκεί θα βρουν σε τιμές έκπληξη κλασικά αριστουργήματα, βιβλία καταξιωμένων Ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένα σύγχρονα έργα απ’ όλο τον κόσμο. Μεγάλα ονόματα που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε βιβλιοθήκη, όπως οι νομπελίστες J. M. Coetzee και Alice Munro, αλλά και οι Paul Auster, Julian Barnes, Joyce Carol Oates, ανθολογίες των Τσέχοφ και Τσβάιχ κ.ά., περιμένουν το αναγνωστικό κοινό σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Οι φανατικοί της αστυνομικής λογοτεχνίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους. Οι επισκέπτες μας θα ανακαλύψουν επίσης ενδιαφέροντα δοκίμια, διεισδυτικές και εύστοχες αναλύσεις για μια πληθώρα επίκαιρων ζητημάτων, χρονικά, μαρτυρίες και συναρπαστικές βιογραφίες. Τέλος, οι νεότεροι αναγνώστες έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία και φυσικά τα βιβλία της Disney με όλους τους αγαπημένους ήρωες.

Από 23 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2017:
• 23-30 Ιουνίου, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ 
• 3-14 Ιουλίου, Δευτέρα-Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι 
• Σάββατο 24 Ιουνίου και 1 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι 
• Σάββατο 8 και 15 Ιουλίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι

Στο πλαίσιο του bazaar, ο Πολυχώρος υπόσχεται φρέσκο καφέ, καλή μουσική και χαρούμενη διάθεση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v