Τι μπορεί να σημαίνει η βλέννα στα κόπρανα της 3 ετών κόρης μου;

Τι μπορεί να σημαίνει η βλέννα στα κόπρανα της 3 ετών κόρης μου;

Ερώτηση:
Γεια σας. Η κόρη μου είναι 3 χρονών και αντιμετωπίζουμε μια δυσκοιλιότητα. Αρνείται να κάνει κακά της, γιατί μια φορά ήταν πολύ σκληρά και πόνεσε. Τι να κάνω; Σήμερα που κατάφερε να ενεργηθεί, είδα στο μωρομάντηλο όταν τη σκούπισα μια μικρή βλέννα. Τι σημαίνει αυτό;
Απάντηση:

Αγαπητή φίλη, η παρουσία βλέννης στα κόπρανα σαν μεμονωμένο περιστατικό δεν αξιολογείται.  Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η δυσκοιλιότητα του παιδιού αρχικά με οδηγίες διατροφής (φρούτα, λαχανικά, πολλά υγρά, προϊόντα ολικής άλεσης και περιορισμό ζυμαρικών κτλ.) και αν αυτό δεν επαρκεί, τότε μπορεί να προστεθεί κάποιο φαρμακευτικό σκεύασμα, όπως μαλακτικό κοπράνων.

* Η Αρετή Σύρμου είναι Επιμελήτρια Παιδιατρικού Τμήματος Παίδων Ευρωκλινικής Παίδων. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v