Πώς είναι σήμερα οι ομορφότεροι άντρες των 80s και 90s

Πώς είναι σήμερα οι ομορφότεροι άντρες των 80s και 90s

Κάποτε κολλούσαμε αφίσες τους στο δωμάτιό μας. Κάποτε τους βλέπαμε στην τηλεόραση και μας προκαλούσαν καρδιοχτύπια. Κάποτε πιστεύαμε ότι θα μείνουν για πάντα έτσι: νέοι, σφριγηλοί και πανέμορφοι (το ίδιο πιστεύαμε και για εμάς). Σήμερα, όμως, που τους ξαναβλέπουμε… πολλές από εμάς θα συμφωνήσουμε, ότι ίσως τελικά να υπερβάλαμε και λίγο. Ίσως οι stars που μας είχαν κλέψει την καρδιά στις δεκαετίες του ’80 και ’90 να μην είναι τελικά πολύ ωραιότεροι από τον δικό μας άντρα! Δείτε, για παράδειγμα, πώς είναι σήμερα…

Ο Luke Perry

Όλες βλέπατε «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» και οι μισές από εσάς ήσασταν ερωτευμένες με τον αθεράπευτα ρομαντικό Luke Perry. Το τρυφερό και μελαγχολικό αγόρι με το θεληματικό πηγούνι πλησιάζει σήμερα τα 51 και, εμφανισιακά τουλάχιστον, δεν απέχει πολύ από τον μέσο μεσήλικα.

Ο Brad Pitt

Σαφώς και παραμένει γοητευτικός ο 53χρονος Brad Pitt, όμως σίγουρα το οφείλει και στο πολύ στιλάτο look του.

O George Clooney

Συνηθίζουμε χρόνια τώρα να παρομοιάζουμε τον 56χρονο σήμερα Clooney με το παλιό καλό κρασί που ο χρόνος το κάνει όλο και καλύτερο. Είναι, όμως, η ιδέα μας ή η έχει φτάσει πλέον, ο κάποτε ωραιότερος άντρας του κόσμου, σε σημείο καμπής;

O Richard Gere

Για τα 67 του χρόνια, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι ένας συμπαθέστατος ηλικιωμένος κύριος. Σίγουρα, βέβαια, η 33χρονος σύντροφός του, θα του βρίσκει κι άλλα χαρίσματα.

O Jon bon Jovi

Ήσασταν κι εσείς κάποτε τρελαμένες με τον 55χρονο σήμερα rock star; Αν ναι, τότε καλύτερα να τον κρατήσετε στην καρδιά και στο μυαλό σας όπως τον αγαπήσατε εδώ:

Ο Leonardo DiCaprio

Όχι, δεν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Έχει, όμως, τον ορισμό του baby-face και, μεταξύ μας, δεν είναι τόσο μεγάλος: 42 ετών είναι -μόλις! Απλά εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη από πολύ μικρή ηλικία.

O Keanu Reeves

Από τις περιπτώσεις μεσήλικων ανδρών που μας αφήνουν ακόμα και σήμερα με το στόμα ανοιχτό! Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, ο 52χρονος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάργα, σε θαλαμηγό, παρέα με την Angelina Jolie.

O Pierce Brosnan

Ο τέως Bond, ο γοητευτικότερος ίσως που «πέρασε ποτέ», έχει πλέον γκρίζα μαλλιά και κοιλίτσα. Είναι και 64 ο άνθρωπος, ε; Θα μπορούσαμε να τον έχουμε και μπαμπά!

Ο Johnny Depp

Σε καμία περίπτωση δεν δείχνει για 54 ο Johnny Depp, ο οποίος βέβαια καμουφλάρει την ηλικία του με το πάντα εναλλακτικό, boho στιλ του.

O Tom Cruise

Ή αλλιώς: η μεγάλη απογοήτευση. Γιατί τελικά καταλήγουμε, πως προτιμάτε την κοιλίτσα και το γκριζάρισμα, παρά τις πλαστικές και τα κορακί μαλλιά, όταν ο άντρας φτάνει στα 55.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v