8 αξεσουάρ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας με το μωρό πιο εύκολη

8 αξεσουάρ που θα κάνουν την καθημερινότητά σας με το μωρό πιο εύκολη

Κάποια πράγματα δεν ξέρεις πόσο τα χρειάζεσαι μέχρι να τα μάθεις για την ύπαρξή τους. Όπως αυτά τα αξεσουάρ για νέους γονείς, που στόχο έχουν να κάνουν την καθημερινότητα με το μωρό πολύ πιο εύκολη. Εμείς σκεφτόμαστε «γιατί δεν τα ‘χαμε βρει λίγα χρόνια πριν» και ήδη τα σημειώνουμε στη λίστα με τα δώρα που σκοπεύουμε να κάνουμε στους φίλους μας που πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς.

Μία αλλαξιέρα με στιλ

Ο φάκελος που βλέπετε αριστερά δύσκολα θα μπορούσατε να πειστείτε ότι είναι αλλαξιέρα και όχι ένα βραδινό τσαντάκι. Δεν είναι καθόλου ογκώδης, ξεδιπλώνεται εύκολα και έχει αρκετές τσέπες για να χωρέσει όλα τα απαραίτητα για το μωρό σας.

Τιμή: 65 ευρώ.

Θα τη βρείτε online εδώ.

Πτυσσόμενο μπανάκι για ευκολία

Μ’ αυτό το πτυσσόμενο μπανάκι, θα πλένετε το μωράκι σας πολύ πιο εύκολα. Το ανοίγετε, το γεμίζετε μέχρι εκεί που θέλετε με νερό και το μπάνιο του μικρού σας είναι έτοιμο. Μόλις τελειώσετε, το αδειάζετε από την τάπα και, αφού στεγνώσει, το διπλώνετε. Η αποθήκευσή του είναι πανεύκολη- χωράει ακόμα και πίσω από την πόρτα.

Τιμή: 41 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Έξυπνο δίχτυ φαγητού

Είναι ίσως η πιο έξυπνη επιλογή αν το μικρό σας πρόκειται ν’ αρχίσει σύντομα τις στέρεες τροφές. Λειτουργεί σαν ένα είδος πιπίλας αλλά με φαγητό. Βάζετε μέσα στο διχτάκι ένα κομμάτι φρούτου ή λαχανικού, το δίνετε στο παιδί κι εκείνο μπορεί να το πιπιλάει με τις ώρες. Έτσι, έρχεται σ’ επαφή με καινούριες γεύσεις χωρίς να φοβάστε ότι θα στραβοκαταπιεί ή ότι θα φάει κανένα κουκούτσι.

Τιμή: 5,50 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Θήκη οργάνωσης για τα μπιμπερό

*Φωτογραφία: amazon.com

Μπορείτε είτε να κρεμάσετε στον τοίχο αυτή τη θήκη είτε να τη φυλάξετε στον πάγκο της κουζίνας σας. Έτσι, τα μπιμπερό, τα κουτάλια και τα πιρούνια του παιδιού θα παραμείνουν οργανωμένα και δεν θα μπερδεύονται με τα δικά σας.

Τιμή: 29,90 ευρώ.

Θα την παραγγείλετε online από εδώ.

Κουβερτάκι αγκαλιάς για το καθισματάκι του αυτοκινήτου και το καρότσι

*Φωτογραφία: snoozebaby.com

Μια κουβέρτα που μοιάζει με κάπα, «αγκαλιάζει» το σώμα του παιδιού και εφαρμόζει ακριβώς στο κάθισμα του αυτοκινήτου με τρύπες για τους ιμάντες της ζώνης και το καρότσι, χωρίς να πέφτει. Στα θετικά της ότι πλένεται κανονικά στο πλυντήριο.

Τιμή: 39 ευρώ.

Θα το αγοράσετε από εδώ.

Γάντζος για τα ψώνια στη βόλτα σας με το παιδί

*Φωτογραφία: munchkin.co.uk

Αν θέλετε να συνδυάσετε τη βόλτα σας με το παιδί με ψώνια, αυτός ο γάντζος θα σας λύσει τα χέρια, κρεμώντας απλώς τις σακούλες σας εκεί και κρατώντας τον χώρο που έχει το καρότσι κάτω, κενό.

Τιμή: 9.80 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Ομπρέλα καροτσιού

*Φωτογραφία: upload.ecvv.com

Για τις βροχερές μέρες που έρχονται αλλά και την προστασία του μωρού σας από τον ήλιο, η ομπρέλα που εφαρμόζει στο χερούλι του καροτσιού είναι η πιο εύκολη λύση, χωρίς να χρειάζεται να βρείτε άλλες πατέντες.

Τιμή: 12 ευρώ.

Θα την αγοράσετε online από εδώ.

Αντιολισθητικά καλτσάκια για μωρά

*Φωτογραφία: pinterest.com

Έχουν αντιολισθητική σόλα κι έτσι βοηθούν τα μωράκια να κάνουν τα πρώτα τους βήματα χωρίς να γλιστράνε και να ανακαλύψουν τον κόσμο με ασφάλεια.

Τιμή: 1,40 ευρώ.

Online θα τα βρείτε εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v