Μαμά ετών… 98 μετακομίζει στο γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Μαμά ετών… 98 μετακομίζει στο γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της!

Βλέποντας τη φωτογραφία, το μυαλό μας πάει σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η αλήθεια, όμως είναι διαφορετική. Η 98χρονη γυναίκα είναι η μητέρα του 80χρονου κυρίου δίπλα. Η Ada Keating, που είναι πολύ δεμένη με τον γιο της, αποφάσισε να μπει κι εκείνη στο γηροκομείο στο οποίο μένει ο Tom.

«Πηγαίνω κάθε βράδυ στο δωμάτιο του Τομ να του πω καληνύχτα και κάθε πρωί ξαναπηγαίνω για να του πω καλημέρα», λέει η Ada που είχε 3 παιδιά ακόμη, το ένα εκ των οποίων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 13 ετών. «Όταν πηγαίνω στο κομμωτήριο, ο γιος μου με περιμένει για να δει πότε θα γυρίσω. Όταν επιστρέφω, μου δίνει μια μεγάλη αγκαλιά».

Όπως φαίνεται και ο 80χρονος άντρας έχει ανάγκη τη φροντίδα της μαμάς του. «Είναι όλοι πολύ καλοί εδώ και μ’ αρέσει που βλέπω τη μητέρα μου περισσότερο τώρα που μένει εδώ. Είναι πολύ καλή στο να με φροντίζει. Κάποιες φορές, μάλιστα, μου λέει “Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου!”».

Η σχέση που μοιράζονται μαμά και γιος είναι πολύ συγκινητική και αποδεικνύει ότι όλοι χρειαζόμαστε τη μητέρα μας, όσων ετών κι αν φτάσουμε! Γι’ αυτό, ας περάσουμε μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.

«Ποτέ δεν σταματάς να είσαι μητέρα», λέει η Ada κι εμείς θα συμφωνήσουμε…Πηγή: boredpanda.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v